«Карпати» прийматимуть у Львові «Сталь»

10:35 22 жовтня 2016 р.

Матч 12-го туру Ліга Парі-Матч на «Арені Львів» розпочнеться в суботу, 22 жовтня, о 17:00.

Матчем «Карпати» – «Сталь» стартує друге коло чемпіонату Ліги Парі-Матч. Це буде вже другий поспіль домашній поєдинок для «зелено-білих» та їхнього нового наставника Олега Дулуба. 

Після матчу з «Дніпром» говорити про певну картинку гри «Карпат» ще зарано. Хоча, новий наставник «зелено-білих» все ж зумів здивувати. Стартовий список на матч із дніпрянами викликав чимало здивувань. Тренер включив до одинадцятки Тараса Завійського, який тільки нещодавно відновився після тривалої травми. Останній матч у футболці «Карпат» хавбек відіграв ще зимою минулого року, але відіграв Тарас увесь матч і каші не зіпсував. Ще однією несподіванкою став вихід з перших хвилин новачка Євгена Чумака, якого згодом замінив Максим Грисьо. 

До матчу проти «Сталі» команда готувалася спокійно. Потроху гравці звикають до тренерського бачення та нової роботи під час тренувань. Вже відомо точно, що за «Карпати» не зіграють травмовані Кадимян і Ксьонз, під питанням участь Мірошніченка. Нагадаємо, що Денис пропускав матч з «Дніпром» через травму отриману на тренуванні. 

Гості з Кам’янського підходять до поєдинку з «Карпатами» на фоні двох поспіль поразок. Напередодні «Сталь» поступилась «Чорноморцю» та «Олександрії». Попередня зустріч «зелено-білих» зі «Сталлю» закінчилась поразкою господарів поля з розгромним рахунком 0:3. Для «Карпат» ця перемога наразі єдина в чемпіонаті. Зрештою, «зелено-білі» доволі успішно грають проти сталеварів у чемпіонаті – удома перемагали (в минулому чемпіонаті Карноза реалізував пенальті на останніх хвилинах), у гостях одна нічия та одна перемога. 

Черговий поєдинок між «Карпатами» та «Сталлю» стартує о 17:00 на «Арені Львів». 

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 12-го туру «Карпати» (Львів) – «Сталь» (Кам’янське). 22 жовтня. Початок – 17:00. Львів, «Арена Львів» 

Арбітр – Микола Балакін (Київ).  Асистенти арбітра: Євген Петраков (Київ), Андрій Шамека (Маріуполь, Донецька обл.). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ). 

Директор матчу ФФУ – Микола Кузнєцов (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Валерій Лисенко (Одеса). 

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Карпати»: Мисак, Зубейко, Лобай, Нестеров, Кравець, Завйський, Худоб’як, Чачуа, Костевич, Грисьо, Бланко-Лещук. 

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Воронін, Карасюк, Каленчук, Задерака, Васін, Дансо, Карікарі.

Про це повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів