«Карпати» прийматимуть «Олександрію»

09:30 5 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Поєдинок 19-го туру Ліги Парі-Матч розпочнеться на стадіоні «Арена Львів» о 14:00.

Матчем-відкриттям футбольного року у Львові стане гра між львівським «Карпатами» та гостями з Олександрії. Арбітр з Києва Євген Арановський виведе команди на поле стадіону «Арена Львів» о 14:00.

«Олександрія» свій новий рік розпочала дуже потужно – перемогою 6:0 вдома над луцькою «Волинню». Нападник «жовто-зелених» Станіслав Куліш, якого визнали кращим гравцем 19-го туру Ліги Парі-Матч, чотири рази святкував забитий гол.

Олександрійці – команда з єврокубковими амбіціями, яка зараз твердо закріпилась у верхній шістці Ліги Парі-Матч. Від бронзової сходинки, яку протягом всього чемпіонату впевнено займає луганська «Зоря», їх відділяє різниця всього лиш у два очки. У тому, що в суперника «зелено-білих» мотивації не бракуватиме, сумнівів жодних ні в кого немає.

Натомість, у «Карпат» старт нового року видався не найкращим. Минулої неділі підопічні Олега Дулуба мінімально поступились одеському «Чорноморцю» з рахунком 1:0. Досягти бажаного результату завадили як відчайдушний супротив одеситів, так і далеке від ідеалу поле стадіону «Чорноморець». 

Уболівальники мали б добре пам’ятати дві останні зустріч «левів» із «жовто-зеленими». Удома «Карпати» врятували нічию на останніх секундах (дубль в активі Карнози), а в цікавому та насиченому на події матчі на виїзді, перемогу святкували господарі з Олександрії (3:2). Три очки дались олександрійцям не просто, боротьба на полі стадіону «Ніка» тривала до останніх хвилин. Крапку в тій зустрічі поставила випадкова прикрість – автогол захисника «Карпат» Івана Лобая.

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 20-го туру «Карпати» – «Олександрія»

5 березня. Початок – 14:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Євген Арановський (Київ). Асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро) та Володимир Жарий (Павлоград, Дніпропетровська область). Четвертий арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська область).

Директор матчу ФФУ – Михайло Прозоровський (Вінниця).

Спостерігач арбітражу – Сергій Задіран (Дніпро).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Карпати»: Боровик, Матвієнко, Нестеров, Дитятьєв, Мірошніченко, Голодюк, Кльоц, Чачуа, Худоб’як, Гладкий, Гуцуляк.

«Олександрія»: Новак, Огіря, Куліш, Цуріков, Чорній, Грицук, Чеботаєв, Шендрік, Банада, Козак, Басов.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів