Львівські «Карпати» проведуть спаринг зі словаками

16:24 20 січня 2017 р.

Футболісти словацького клубу «Дунайска Стреда» – на тренувальному зборі в Туреччині

Футболісти словацького клубу «Дунайска Стреда» – на тренувальному зборі в Туреччині
Фото: fcdac.sk

Товариський матч мід львів’янами й футбольним клубом «Дунайска Стреда» розпочнеться в суботу, 21 січня, о 16:00.

Футбольний клуб «Дунайска Стреда» був заснований ще в далекому 1904-му році і вважається однією з найстарших команд Словаччини. Старт сезону для нього видався не найкращим чином – п’ять перших турів він провалив, здобувши лише одну нічию на тлі чотирьох поразок.

Однак, під кінець осінньої частини чемпіонату, результати клубу покращились, про що свідчить переможна, триматчева серія. У чемпіонаті Словаччини 2016-2017 років, в якому змагаються 12 клубів, «Дунайска Стреда» посідає дев’яту сходинку, маючи в активі п’ять перемог та 21 очко. Лідером «Fortuna ліги» є семиразовий чемпіон Словаччини «Жиліна», якій «Дунайска Стреда» поступилась із розгромним рахунком 0:6.

У жовтні 2016 року до керівництва цієї команди прийшов новий тренер Чаба Ласло. За свою тренерську кар’ єру цей румун за національністю встиг попрацювати у багатьох країнах – Угорщині, Литві, Румунії і навіть Шотландії. Чаба Ласло двічі визнавався тренером року: у 2004-му в Угорщині та 2009-му в Шотландії.

Сьогоднішня «Дунайска Стреда» переважно складається зі словацьких гравців. Щоправда, є в команді й кілька легіонерів з Македонії, Камеруну, Сенегалу, Хорватії та Франції. А лідер атаки словацької команди Крістофер Віда – з Угорщини, на рахунку якого три забитих м’ячі.

Оскільки в словацькій «Fortuna лізі» сезон продовжиться в середині лютого, «Дунайска Стреда» знаходиться на завершальному етапі підготовки. Натомість «Карпати» тільки нещодавно розпочали виснажливий період тренувань.

Відтак, спаринги дадуть тренерам можливість у дії переглянути готовність їхніх підопічних. 

Тож у суботу, 21 січня, о 16:00 на офіційному сайті «зелено-білих» розпочнеться пряма трансляція поєдинку між «Карпатами» та «Дунайскою Стредою». Про це повідомили сьогодні, 20 січня, в прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів