«Карпати» програли вже 11-й матч у сезоні

16:05 26 лютого 2017 р.

Через декілька секунд м'я влучить у ворота львів'ян...

Через декілька секунд м'я влучить у ворота львів'ян...
Фото: скріншот з «YouTube»

У 19-му турі української прем’єр-ліги «Чорноморець» переміг львів’ян в Одесі з рахунком 1:0.

Господарі з перших хвилин побігли в наступ та створили ряд хороших моментів для взяття воріт. Рахунок могли відкривати Коркишко та Андрієвський, але львів'янам пощастило не пропустити. До кінця тайму «Чорноморець» повністю переграв свого суперника, бракувало лише голу.

Після перерви одесити продовжували атакувати, однак і «Карпати» почали створювати свої шанси. Долю матчу вирішив штрафний на 73-й хвилині. Кабаєв виконав стандарт, з яким Боровик впорався, але добивання Смірнова досягнуло своєї цілі.

Мінімальна перемога дала змогу «Чорноморцю» набрати 26 балів і піднятися на шосту входинку турнірної таблиці. «Карпати» з п’ятьма очками залишилися на останньому місці.

Про це повідомило сьогодні, 26 лютого, інтернет-видання «Футбол 24». Натомість в інформаційному центрі «Карпат» навели статистику їхнього сьогоднішнього матчу:

19-й тур. 26.02.2017, 14:00. «Чорноморець», Одеса. 5 621 глядач. Сонячно. +6°С

Арбітр – Анатолій Абдула (Харків). Асистенти арбітра: Олег Плужник (Харків), Олександр Холодинський (Лозова, Харківська облаксть). 

«Чорноморець»: Каневцев, Хочолава, Ковалець, Коркішко (Мусолітін, 71), Андрієвський, Смірнов, Кабаєв (Третьяков, 81), Мартиненко, Еліас (Барілко, 71), Люлька, Каплієнко.

Запасні: Безрук, Азацький, Аблітаров, Карноза.

Головний тренер – Олександр Бабич.

«Карпати»: Боровик, Мірошніченко, Нестеров, Дитятьєв, Матвієнко, Філімонов, Кльоц, Завійський (Чачуа, 77), Худоб’як, Ксьонз, Гуцуляк (Грисьо, 77). 

Запасні: Підківка, Зубейко, Лобай, Вербний, Хомченко.

Головний тренер – Олег Дулуб.

Гол: Смірнов, 73.

Попередження: Коркішко, 39, Каплієнко, 67 – Філімонов, 8, Мірошніченко, 14, Нестеров, 43, Кльоц, 59».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів