«Карпати» програли втретє в сезоні

19:05 13 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Львів’яни тричі пропустили в свої ворота й жодного разу не влучили в чужі.

Львівські «Карпати» поступилися на виїзді «Маріуполю» – 0:3. Матч відбувся в рамках п’ятого туру Української прем’єр-ліги. М'ячі забивали Чурко, Лебеденко (автогол), Болбат.

До старту четвуертого туру команди були сусідами в таблиці – «Маріуполь» посідав сьому позицію, «Карпати» – восьму. «Зелено-білі» пропустили вже на 10-й хвилині – Болбат подав з правого флангу точно на голову Чурку.

Через вісім хвилин знову провалився лівий фланг захисту «Карпат», звідки Чурко закручував м’яча в дальній кут та влучив у голову Лебеденку – 2:0. На 21-й хвилині трапився спірний момент – Фомін упав в боротьбі з Кортеджано, але замість пенальті Бойко показав Руслану жовту за симуляцію.

Розпочинаючи з хвилини тридцятої «Карпати» нарешті прокинулися, створивши кілька небезпечних моментів, однак надійно грав досвідчений Худжамов. Посеред другого тайму суперники обмінялися чудовими шансами для взяття воріт (Болбат – Худоб’як).

У компенсований час Болбат остаточно добив «левів». Господарі втримали свої ворота «сухими» та здобули важливі три очки. «Маріуполь» набрав вісім балів та наздогнав четвертий «Олімпік». В шостому турі львів’яни зустрічатимуть «Олександрію», а команда Севідова завітає до Полтави.

Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість в інформаційному центрі ФК «Карпати» наразі навели статистику сьогоднішнього матчу:

«Маріуполь» – «Карпати» – 3:0

5-й тур. 13 серпня, 17:00. «Іллічівець», Маріуполь. Сонячно. +33°С

Арбітр – Сергій Бойко (Іванків, Київська обл.).

Асистенти арбітра: Денис Шудрік (Сімферополь), Валентин Куцев (Київ).

Четвертий арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари, Київська обл.).

Директор матчу ФФУ – Микола Желєзний (Суми).

Спостерігач арбітражу – Сергій Задіран (Дніпро).

«Маріуполь»: Худжамов, Неплях, Вакуленко, Яворський, Кирюханцев, Чурко (Білий, 75), Кольцов, Кожанов (Рудика, 56), Мишньов, Болбат, Фомін (Віценець, 89).

Запасні: Гальчук, Кісіль, Насонов, Тищенко.

Головний тренер – Олександр Севідов.

«Карпати»: Підківка, Нестеров, Кортеджано, Мірошніченко, Лебеденко, Федецький, Кльоц, Худоб’як, Ді Франко (Грисьо, 70), Чачуа (Аркес, 46), Дебелко (Рібас, 53).

Запасні: Мисак, Лобай, Перейра, Ткачук.

Головний тренер – Серхіо Наварро.

Голи: Чурко, 10, Лебеденко, 18 (автогол), Болбат, 90+3.

Попередження: Кольоцов, 6, Фомін, 21 – Рібас, 68, Федецький, 84. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів