«Карпати» програли всьоме в сезоні

19:10 22 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Львів’яни продовжують перебувати на дні турнірної таблиці.

Кам'янська «Сталь» мінімально перемогла в 12-му турі чемпіонату України львівські «Карпати» (0:1). Команди активно розпочали поєдинок у Львові, намагаючись швидко відкрити рахунок. Гра проходила на зустрічних курсах, а суперники по черзі володіли ініціативою. На 26-й хвилині відбулася ключова подія у матчі – Каленчук відкрив рахунок, класно пробивши з далекої відстані.

Одразу після цього «Сталь» могла подвоїти свою перевагу, але м'яч після удару в дотик у виконанні Малакяна влучив у хрестовину. Такий розвиток подій дещо розворушив «Карпати», які намагалися відразу відновити паритет. Кінцівка першого тайму пройшла під контролем львів'ян, але відзначитися у воротах гостей їм так і не вдалося.

Після перерви команди продовжили боротися за очки. «Карпати» пробували різні варіанти та намагалися пробити щільну оборону кам'янців, але було помітно, що «зелено-білим» дещо бракує майстерності та зіграності. Натомість гравці «Сталі» продемонстрували холоднокровність та спокійно діяли впродовж всього тайму, намагаючись підловити суперника на контратаці.  Рахунок спонукав «Карпати» йти вперед більшими силами, проте футболісти «Сталі» зіграли стратегічно грамотно, що у підсумку дозволило вивезти зі Львова перемогу. Відтак, кам'янці із 10 очками наздоганяють «Дніпро», а «Карпати» з одним заліковим пунктом продовжують перебувати на дні турнірної таблиці. це перша перемога Якоба Галла у якості наставника «Сталі» та перша поразка Олега Дулуба на посаді головного тренера «Карпат».

Про це повідомили сьогодні, 22 жовтня, в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» навели статистику сьогоднішнього матчу у Львові:

12-й тур. 22.10.2016, 17:00. «Арена Львів», Львів. Похмуро, дощ, +8°С

Арбітр – Микола Балакін (Київ). Асистенти арбітра: Євген Петраков (Київ), Андрій Шамека (Маріуполь).  

«Карпати»: Мисак, Зубейко, Лобай, Нестеров, Кравець, Завійський (Чумак, 74), Чачуа, Худоб’як, Ярошенко (Грисьо, 46), Костевич (Вербний, 64), Бланко-Лещук.

Запасні: Підківка, Новотрясов, Страшкевич, Кльоц.

Головний тренер – Олег Дулуб.

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Воронін, Г. Малакян, Е. Малакян (Карасюк, 72), Каленчук, Задерака (Васін, 88), Мисик, Комваліус (Карікарі, 61).

Запасні: Бандура, Дансо, Кузик, Дебелко, .

Головний тренер – Якоб Галл.

Гол: Каленчук, 25.

Попередження: Бланко-Лещук, 45+1, Костевич, 62, Зубейко, 66, Грисьо, 78, Кравець, 90+1, Чумак, 90+3 – Воронін, 37, Е. Малакян, 40, Іщенко, 45+1.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів