«Карпати» підписали контракт із новим головним тренером

17:18 16 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

До штабу Серхіо Наварро увійдуть двоє іспанських помічників.

В інформаційному центрі ФК «Карпати» повідомили сьогодні, 16 червня: «Львівські «Карпати» підписали контракт з іспанським наставником Серхіо Наварро. Новий головний тренер «зелено-білих» народився 17 жовтня 1979 року. Навчався в університетах Кастельону, Валенсії та Барселони». 

«Перший тренерський досвід отримав у сезоні 2004/2005 років, коли працював у структурі іспанського клубу «Кастельон» (упродовж кількох років був наставником у командах різних вікових категорій).  У 2011-му році вперше вирушив за кордон і зайняв пост методологічного директора казанського «Рубіна» (команда здобула Кубок Росії у 2012-му і вийшла до чвертьфіналу Ліги Європи), а також помічника головного тренера Курбана Бердиєва», – йдеться також у повідомленні.

«Паралельно Серхіо Наварро проводив навчання в школі тренерів у Валенсії (Іспанія).

Впродовж останніх трьох сезонів виконував функції методологічного директора іспанського «Вільярреалу», – зазначено також у повідомленні.

«До штабу Серхіо Наварро увійдуть двоє іспанських помічників – асистент Іван Медай і тренер з фізпідготовки Хосе Пастор, який працював у «Вільярреалі», білоруському БАТЕ, російських «Рубіні», «Кубані» та «Ростові». З останнім клубом став срібним призером чемпіонату Росії. До тренерського штабу також ввійдуть Михайло Дячук-Ставицький, який раніше працював тренером молодіжної команди, а також тренер воротарів Володимир Марчук, який аналогічні функції виконував у команді Олега Дулуба», – повідомили також сьогодні, 16 червня, в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів