«Карпати» може посилити в Кропивницькому Ксьонз

09:35 29 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Львів’ян прийматиме в суботу, 29 квітня о 14:00 «Зірка».

У четвер, 27 квітня, по обіді, львівські «Карпати» на чолі з головним тренером Олегом Дулубом вирушили до Кропивницького. Вже у суботу, 29 квітня о 14:00 «леви» поміряються силами із тамтешньою «Зіркою», котра не так давно на тому ж стадіоні перемагала чинних чемпіонів країни.

Приємною новиною для всіх, без виключення, вболівальників «зелено-білих» є те, що Павло Ксьонз – знову у бойовій обоймі білоруського наставника. Павло разом з командою вирушив до Кропивницького та готовий вже у найближчій грі допомогти рідному клубу.

До слова, Олег Голодюк теж знаходиться на завершальній стадії відновлення. Ризикувати здоров’ям Олега лікарі львів’ян не стали, а тому футболіст спостерігатиме за матчем 27-го туру Ліги Парі-Матч перебуваючи у Львові.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати». У ньому також розповіли:

«Новітня історія стосунків «Карпат» та «Зірки» почалася ще тоді, коли Кропивницький був Кіровоградом, а сама команда змагалася у першій лізі. Два роки тому, влітку, «зелено-білі» поїхали в гості на матч Кубку України. Тоді команда Ігоря Йовічевіча вела в рахунку, але наприкінці основного часу господарі отримали право на пенальті. Тими ж пенальті, уже післяматчевими, усе й скінчилося – Карноза, Голодюк, Худоб’як та Кравець зі своїми ударами впоралися, Даушвілі – ні. «Зірка» пройшла далі, а згодом і підвищилася у класі. 

У першій частині цього чемпіонату, карпатівці грали проти «Зірки» двічі. У Кропивницькому поступилися, знову через пенальті, призначене на останніх хвилинах матчу. У Львові розносили гостей на початку гри, але примудрилися розгубити усю свою перевагу і програти 2:3. Таким чином, команда Романа Монарьова є украй незручним суперником для львівської команди. 

У цьому році «Зірка» виступає не рівно, але здобула славну перемогу над «Динамо». І хоч як би справедливо кияни не нарікали на якість поля, але настрій на гру в господарів був відверто вищим. Перемогли кропивничани і «Ворсклу», після чого двічі мінімально програли. Остання поразка від «Сталі» коштувала нашому супернику не лише поганого настрою, але й вилучення Есеоли. 

У «Карпат», натомість, до обойми повернулися Андрій Нестеров та Павло Ксьонз. Обидва лідери зможуть взяти участь в матчі, на відміну від Олега Голодюка та Віктора Хомченка, які залишилися у Львові. Присутність Ксьонза, безперечно, повинна оживити гру «левів» в атаці, адже швидкість, досвід та техніка Павла може вирішити долю не лише одного епізоду, але й всього матчу. Більше того, присутність такого гравця дозволить Олегу Дулубу використати оптимальну схему і здивувати свого суперника. 

Тож у суботу, 29 квітня, о 14:00, карпатівці гратимуть проти «Зірки» в Кропивницькому. Пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на телеканалі «Футбол».

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. 27-й тур

«Зірка» (Кропивницький) – «Карпати» (Львів)

29 квітня. Початок – 14:00. Стадіон «Зірка»

Арбітр – Сергій Березка (Київ).  Асистенти арбітра: Віталій Сухін (Одеса), Андрій Єремєєв (Миколаїв). 

Орієнтовні скоади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Зірка»: Паст, Бацула, Перейра, Наілсон, Драченко, Щедрий, Жуков, Сітало, Фатєєв, Полегенько, Чичиков. 

«Карпати»: Боровик – Матвієнко, Дитятьєв, Нестеров, Лобай, Зубейко – Вербний, Кльоц – Худоб’як, Ксьонз – Гладкий.

Про це також повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів