«Карпати» (Львів) – «Олімпік» (Донецьк) – 0:2 (відео)

19:00 28 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: football.ua

У сьогоднішньому матчі влучав у ворота лише один футболіст – Володимир Лисенко.

Попри статус господаря матчу, «Карпати» впродовж гри виглядали якось не по-домашньому. Лише на 38-й хвилині «леви» нанесли найперший удар у площину воріт. Зробив це Чачуа, що вийшов на заміну замість центрального оборонця Нестерова.

А десятьма хвилинами раніше трапився гол Лисенка – Володимир замкнув фланговий простріл Нємчанінова. На 41-й хвилині «Олімпік» міг подвоювати перевагу, але Шестаков влучив у поперечину.

Після дубля нападника донеччан, ім’я переможця стало відомим – «Карпати» не демонстрували необхідної жаги до перемоги. В наступному турі «Карпати» поїдуть до Кропивницького, а «Олімпік» зіграє проти «Дніпра».

Про це повідомили сьогодні, 28 серпня,  на сайті інтернет-видання «Фуьюол 24». Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» навели статистику матчу:

6-й тур. 28 серпня 2016 року, 17:00. «Арена Львів». 3 542 глядачі. Сонячно. +30°С

Арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари). 

«Карпати»: Підківка, Ксьонз, Лобай, Нестеров (Чачуа, 30), Кравець (Мірошніченко, 56), Новотрясов, Рудика, Худоб’як, Грисьо (Кадимян, 69), Костевич, Бланко-Лещук.

Запасні: Мозіль, Маркович, Заїкин, Саламаха.

В.о. головного тренера – Сергій Зайцев.

«Олімпік»: Махарадзе (Котляров, 81), Барановський, Доронін, Поступаленко (Хомутов, 75), Шестаков (Корнєв, 90+2), Лисенко, Нємчанінов, Петров, Олійник, Танчик, Богданов.

Запасні: Парцванія, Гришко, Квашук.

Головний тренер – Роман Санжар.

Голи: Лисенко, 26, 68.

Попередження: Кравець, 13, Рудика, 45+2, Ксьонз, 54 – Танчик, 21, Лисенко, 47, Шестаков, 51, Петров, 74».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів