«Карпати» (Львів) – «Металург» (Запоріжжя) – 1:2 (відео)

19:23 31 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Господарі поля пропустили на 90-й і 92-й хвилинах.


Відео: ТСН ПРОСПОРТ

Інформаційний центр ФК «Карпати» розповідає про цей матч таке:

«5-й тур. «Карпати» (Львів) – «Металург» (Запоріжжя) – 1:2 

31.08.2014, 17:00. «Арена Львів», Львів. Сонячно. +23°С

Арбітр – Костянтин Труханов (Харків). Асистенти арбітра: Євген Данильченко (Луганськ), Андрій Береговий (Макіївка, Донецька обл.). Четвертий арбітр – Сергій Даньковський (Київ). Делегат ФФУ – Тарас Клим (Львів).  Спостерігач арбітражу – Ігор Іщенко (Київська обл.).

«Карпати»: Ільющенков, Мірошніченко, Балажіц, Пластун, Костевич, Гітченко, Даушвілі, Голодюк (Кополовець, 61), Кожанов (Мартинюк, 79), Ксьонз, Сергійчук (Пучковський, 90+2).

Запасні: Підківка, Лобай, Новотрясов, Чачуа.

В.о. головного тренера – Ігор Йовічевіч.

«Металург»: Боровик, Пашаєв, Коротецький, Прийомов (Платон, 77), Жураховський (Гавриш, 77), Каплієнко, Сержіо, Льопа, Юсов, Штурко (Татарков, 46), Лисицький.

Запасні: Старцев, Сахневич, Гвілія.

Головний тренер – Олег Таран.

Голи: Лисицький, 30 (авт.), Татарков, 90, Льопа, 90+2.

Попередження: Лисицький, 71, Платон, 85.

Жодних змін порівняно із матчем проти луцької «Волині» Ігор Йовічевіч не зробив. У старті знову вийшла пара опорників Гітченко – Даушвілі, а Пластун із Балажіцем розташувалися в центрі оборони. Очевидно, саме така формація станом на зараз і зважаючи на травми Худоб’яка та Карнози, виглядає найбільш оптимальною. 

Запоріжці приїхали до Львова із доволі сумною виїзною статистикою. Однак це не вплинуло на їхню стратегію – команда Тарана з перших хвилин акуратно грала від оборони, знаючи про те, як можуть контратакувати їхні суперники. Зважаючи на це, карпатівцям було доволі складно продиратися до воріт Боровика. 

Власне, за перший тайм підопічні Ігоря Йовічевіча жодного разу не пробили по воротах, створивши лише кілька напівмоментів. Однак це не завадило їм повести в рахунку, правда, не обійшлося без курйозу. Після невдалого виконання штрафного, Кожанов вдруге завантажив м’яча до штрафного, Пластун поборовся в повітрі і скинув круглого на Гітченка, який підставляв ногу. Після дотику опорника, м’яч влучив в Лисицького, від якого і залетів у ворота. Лише після цього гості почали діяти гостріше і навіть мали шанс зрівняти рахунок після штрафного у виконанні Льопи, але м’яч влучив у стінку. 

З початку другого тайму «Металург» відкрився, що дозволило карпатівцям проводити свої улюблені контратаки. Голодюк та Сергійчук ледь не забили, а потім Балажіц украй небезпечно пробивав головою після кутового. Одразу ж ще момент – Гітченко виграє повітря і скидає м’яча на Сергійчука, якому малого бракувало, аби замкнути передачу.

А от після цього настав «застій» – команди грали між штрафними майданчиками, не загрожуючи воротам. А нудьгувати уболівальникам не дав Міша Кополовець, який у класному підкаті так вибив м’яча, що ледь не зніс голову Ярославу Мартинюку, який розминався на бровці поля. Бий своїх, щоб чужі боялися – інакше й не назвеш... Власне, Кополовець, який замінив Голодюка, став однією з найбільш помітних фігур на полі. Активні ривки і спроби ударів – так він намагався додати грі більше емоцій та барв.

Але «Карпати» вирішили зробити ставку на результат і закрилися на своїй половині, практично не атакуючи. «Металург» перевів усі сили на атаку, але пробити львівську оборону зміг на 90-ій хвилині. Після подачі штрафного Татарков зрізав м’яча у ворота Ільющенкова. Цей гол настільки вибив карпатівців з психологічної колії, що «леви» посипалися і дозволили Льопі пройти весь свій захист і сильно пробити. Так за 2 хвилини запорізька команда, замість того, щоб програти вирвала перемогу. Що тут говорити? «Арена Львів» й надалі залишається фатальним стадіоном для «Карпат»...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів