«Карпати» (Львів) – «Іллічівець» (Маріуполь) – 1:0 (відео)

20:22 19 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Господарі поля влучили сьогодні у ворота своїх гостей щойно перед фінальним свистком арбітра.


Відео: Проспорт

Інформаційний центр ФК «Карпати» розповів про сьогоднішній матч у Львові таке:

«Карпати» (Львів) – «Іллічівець» (Маріуполь) – 1:0

9-й тур. 19.10.2014, 17:00. «Україна», Львів. 6 400 глядачів. Сонячно. +14°С

Арбітр – Віталій Романов (Дніпропетровськ). Асистенти арбітра: Віталій Сухін (Одеса), Андрій Єремєєв (Миколаїв). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ). Делегат ФФУ – Юрій Бондаренко (Скадовськ).  Спостерігач арбітражу – Олег Деревінський (Київ).

«Карпати»: Мисак, Мірошніченко, Пластун, Гітченко, Костевич, Чачуа, Даушвілі, Голодюк, Кожанов (Балажіц, 81), Ксьонз (Кополовець, 76), Сергійчук (Карноза, 60).

Запасні: Підківка, Лобай, Худоб’як, Яструб.

В.о. головного тренера – Ігор Йовічевіч.

«Іллічівець»: Гальчук, Шевчук, Тотовицький, Оберемко, Васін (Мандзюк, 88), Даценко, Суходуб, Кулач, Мишньов, Бутко, Цюпа.

Запасні: Чурілов, Кісіль, Гаращенков, Очігава, Янаков, Приходько.

Головний тренер – Микола Павлов.

Гол: Балажіц, 90+3.

Попередження: Даушвілі, 23, Голодюк, 27, Карноза, 90+5 – Шевчук, 51, Мишньов, 85, Мандзюк, 90.

Відвикли карпатівці грати першим номером. На старті чемпіонату команда Ігоря Йовічевіча частіше оборонялася і саме від захисту проводила свої атаки. У той же час, ослаблений переїздом та втратою провідних виконавців «Іллічівець» і сам тримає оборону, як тільки може. У чемпіонаті команда Миколи Павлова лише двічі зіграла внічию – усі інші матчі маріупольці програли. Тож до Львова «червоні» їхали не так за перемогою, як бодай за нічиєю – в теперішній ситуації цей результат був би цілком задовільним. 

За перший тайм «зелено-білі» створили достатньо для того, аби мрії гостей про нічию так мріями і залишилися мріями. Молода і не зіграна оборона «Іллічівця» регулярно губила своїх опонентів, тож гравці групи «Карпат» мали достатньо простору та гольових нагод. Найчастіше, на вістрі атаки опинявся Сергійчук, який міг два-три рази розпечатувати ворота «Іллічівця». Після класного навісу від Костевича, Михайло пробивав головою, але влучив просто в Гальчука, не склалося і з добиванням – м’яча із лінії воріт виніс захисник. Чергову нагоду для форварда створив Голодюк, який видряпав м’яча в оборонця і прострілив уздовж воріт. Очевидно, Сергійчук не чекав на такий подарунок долі, тож вчасно на простріл не зреагував. 

Взагалі, у першому таймі команда Миколи Павлова практично не загрожувала воротам Мисака, за винятком моменту, коли Тотовицький спробував забити головою з гострого кута, але у рамку не влучив. 

«Карпати» багато атакували, але їхнім діям відверто бракувало швидкості. Тож поява на полі Артура Карнози мала загострити гру. Так і сталося – першим же дотиком до м’яча, «десятка» вивів на побачення з Гальчуком Ксьонза, однак Павло забити не зміг. Це Карнозу не зупинило і він почав частіше брати на себе ініціативу, при цьому ефектно розправляючись з суперниками. 

Однак час спливав, а «Карпати» ніяк не могли довести справу до логічного завершення. «Іллічівець» тримався більш впевнено, аніж до перерви, при цьому частіше намагався контратакувати. Вже на останні хвилини Ігор Йовічевіч випустив Ґреґора Балажіца, який до клубу повернувся із травмою, отриманій у збірній Словенії. Ясна річ, випускав не від доброго життя, до того ж замість Кожанова. Словенць одразу ж розташувався на вістрі атаки, чим неабияк потішив львівських уболівальників. 

І це було не єдине, чим Балажіц потішив публіку. У своєму стилі, стилі природженого форварда таранного типу, який грає на позиції центрального захисника, він забив свій ЧЕТВЕРТИЙ гол у чемпіонаті. Після передачі від Михайла Кополовця, Балажіц випередив свого опікуна і вколотив гол у сітку воріт Гальчука. І хто скаже, що «Карпати» цей гол не заслужили?».

Про це повідомляється в неділю на офіційному сайті ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів