«Карпати» (Львів) – «Астана» (Казахстан) – 1:1 (відео, оновлено)

19:48 21 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: fca.kz

«Зелено-білі» вдруге поспіль зіграли внічию в Туреччині.

У прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» повідомили повідомили про сьогоднішній матч: 

«Карпати» (Львів) – «Астана» (Казахстан) – 1:1

21 лютого, 15:00. Стадіон «Мардан». Кунду, Туреччина. Сонячно. +23°С

«Карпати»: Мисак, Мірошніченко, Новотрясов (Кравець, 46), Пластун, Гітченко, Голодюк (Худоб’як, 78), Ксьонз (Гуцуляк, 80), Карноза (Даушвілі, 58), Кадимян (Кожанов, 88), Бланко-Лещук, а також один гравець на перегляді (Чачуа, 84).

Голи: Кадимян, 31 – Деспотовіч, 14.

Казахська «Астана» матчем проти «Карпат» завершувала свої зимові збори. Відповідно, тренерський штаб «синьо-жовтих» мав намір перевірити боєздатність команди перед стартом чемпіонату.  Карпатівці ж вийшли на поле у такому складі: Мисак, Мірошніченко, Новотрясов, Пластун, Гітченко, Голодюк, Ксьонз, Карноза, Кадимян, Бланко-Лещук, а також один гравець на перегляді. 

Відчувалося, що казахи були трохи свіжіші, мабуть, саме тому вони почали матч зі своїх атак. Спершу Гітченко прийняв на себе потужний удар, а потім вже Новотрясов у підкаті вибив круглого на кутовий. І добре зробив, бо вже за мить мав би бути прямий удар по воротах. Далі вже Мисаку довелося рятувати ворота на виході.

І все ж казахи забили, хоча цього разу завдяки самим же карпатівцям. Під час передачі назад Новотрясов трохи послизнувся і Деспотовіч без проблем заволодів м’ячем, обіграв Мисака і закотив м’яча у ворота. 

Одразу ж момент у «Карпат» – Кадимян вийшов на ворота під гострим кутом і вирішив пробити, але влучив точно в руки кіперу. Однак цей епізод став у певній мірі переломним – карпатівці почали регулярно створювати для себе моменти.

Спершу пробив Гітченко, потім спробував Карноза, який непогано навісив до штрафного, але все ж бракувало точності. «Карпати» відігралися після стандарту. 

Кадимян прийняв м’яча на куті штрафного, обіграв захисника і потужно пробив під дальню штангу. Воротар «Астани» навіть з місця не поворухнувся. 

Після перерви трохи більше ініціативи став проявляти Бланко-Лещук. Аргентинець зміщувався у глибину, де за рахунок своїх габаритів та техніки вдало розпочинав атаки своєї команди. Активніше почали працювати і фланги, зокрема, кілька разів в центрі уваги був Василь Кравець, який вийшов на заміну. Щоправда, у молодого латераля не завжди вдавалися вивірені передачі та простріли, але в обороні він не помилявся. 

Казахи у другому таймі також не могли похвалитися ані моментами, ані реалізацією. За абсолютно рівної гри молдовські арбітри зафіксували нічию 1:1. Нагадаємо також, що 24-го лютого карпатівці проведуть останній матч на зборах проти ще одного казахського клубу «Окжетпес».

Як інформував «Щоденний Львів», вчора львівські «Карпати» зіграли з аналогічним рахунком 1:1 товариський матч зі ще одним казахстанським клубом – «Шахтарем» з Караганди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів