Гросмейстери проведуть у Львові благодійний сеанс одночасної гри

18:15 16 листопада 2017 р.

Олександр Білявський

Олександр Білявський
Фото: chess-news.ru

23 листопада, о 18.00 у ресторані «Старий рояль» на вулиці Ставропігійській (№3) розпочнеться шостий благодійний сеанс одночасної гри в шахи із міжнародними гросмейстерами.

Про це повідомили сьогодні, 16 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цього року це шостий сеанс і участь у ньому візьмуть два міжнародних гросмейстери Олександр Білявський та Олег Романишин». В змаганнях з міжнародними гросмейстерами, як завжди візьмуть участь шість представників команди незрячих, представники футбольного клубу «Карпати», володарка титулу «Miss Fashion TV 2017» Роксолана Ямінська, члени «Ротарі Клубу «Львів» та інших ротарі-клубів і всі бажаючі, які будуть мати змогу не тільки позмагатися в шахи із визначними міжнародними гросмейстерами, а й вкласти свої кошти в благодійність».

«Як і завжди, метою проведення цього сеансу буде популяризація шахів та залучення коштів на благодійну діяльність, що в свою чергу дає можливість допомагати у вирішенні складних питань в житті громади нашого міста та області. Кошти, зібрані під час проведення сеансу одночасної гри, будуть спрямовані на фінансування Центру трансплантації кісткового мозку, який діє у Львові на базі Інституту патології крові та трансфузійної медицини НАМН України за адресою вулиці Генерала Чупринки, 45, та дитячої школи-інтернату в селі Лопатин Радехівського району. Для участі потрібно зголоситися до голови оргкомітету по проведенню сеансу Богдана Демчини за телефонами 067-371-01-59 та 050-417-18-04», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів