Гравці футбольної збірної України провідали поранених у львівському військовому госпіталі (відео, оновлено)

19:00 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: matchday.ua

Роман Безус, Пилип Будківський, Олег Гусєв, Артем Кравець, Тарас Степаненко та Артем Федецький передали пораненим бійцям гостинці – фрукти, шарфи футбольної збірної України та інші сувеніри.

Гравці футбольної збірної України Роман Безус, Пилип Будківський, Олег Гусєв, Артем Кравець, Тарас Степаненко та Артем Федецький провідали поранених у львівському військовому госпіталі й вручили їм гостинці – фрукти, шарфи національної команди та інші сувеніри. Артем Федецький при цьому сказав: «Готуємося до матчу. Хочу подякувати вам. Ви справжні герої. Ви захищаєте нашу країну, наших батьків, дружин, нас. Ми раді бачити вас на наших матчах. Приємно бути в компанії справжніх героїв. Зі свого боку, будемо робити все, щоб радувати вас. Ми з вами, і ми за вас вболіваємо!».

Така ж акція відбулася у Києві напередодні матчу з Іспанією у віборі ЧЄ-2016 (0:1). А завтра, 31 березня, збірна України зіграє проти Латвії в товариському матчі на стадіоні «Арена Львів».. 

Про це повідомили сьогодні, 30 березня, «MatchDay». Натомість телевізійний «5 канал» інформує в понеділок»:

«Футболісти Національної збірної України провідали поранених бійців у військовому шпиталі Львова. До хлопців спортсмени приїхали напередодні товариського поєдинку зі збірною Латвії, що відбудеться на «Арені-Львів».

Військовослужбовцям подарували символіку Національної збірної та продуктові набори. Бійці такою зустріччю були приємно вражені.

З гравцями збірної пацієнти шпиталю охоче фотографувалися. Футболісти зі свого боку подякували військовослужбовцям за їхні героїчні вчинки та побажали якнайшвидшого одужання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів