«Гомель» наздогнав у Балтійській гандбольній лізі львівську «Галичанку»

16:40 27 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Каунасі завершився п’ятий з’їзний тур жіночої Балтійської гандбольної ліги, який тривав з 24 до 26 лютого.

Львівська «Галичанка» у п’яти іграх здобула чотири перемоги і зазнала лише однієї поразки. Першого ігрового дня, 24 лютого, львів’янки перемогли сильну білоруську команду «БНТУ-Бєлаз» з рахунком 19:18.

Другого ігрового дня, 25 лютого, у ранковому матчі чемпіонки України поступилися чемпіонкам Білорусі й переможницям Балтійської ліги попереднього сезону – гандбольному клубу «Гомель» з рахунком 12:20. В іншому матчі цього дня львів’янки здолали білоруську «Городнічанку» з рахунком 23:11.

26 лютого підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко перемогли дві литовські команди – «Жальгіріс» (Каунас) та «Гарляву» (Каунас) з рахунком 20:18 та 21:17 відповідно. За підсумками матчів п’ятого туру двох гандболісток «Галичанки» Наталію Туркало та Олесю Парандій назвали кращими гравцями туру(таких відзнак удостоїлись по дві гравчині у кожній команді). 

31 березня 2017 року відбудуться матчі плей-офф Балтійської гандбольної ліги, а 1 та 2 квітня пройдуть півфінальні та фінальні ігри. Прийматиме їх місто Гомель.

Про це повідомили сьогодні, 27 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації. Натомість на сайті «Чемпіон» поінформували: «У турнірній таблиці «Гомель» наздогнав «Галичанку» (по 40 очок). 37 балів має «БНТУ-Бєлаз».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів