Гендиректор львівських «Карпат» визнав: «Підсилення потребують всі позиції»

17:00 19 січня 2017 р.

Юрій Дячук-Ставицький розповів про пошуки кваліфікованих виконавців.

У середу, 18 січня, з’явилася інформація, про те, що львівські «Карпати» програли Спортивний арбітражний суд в Лозані і зобов’язані сплатити за трансфер Еріка Перейри де Олівейри 750 тисяч євро бразильському клубу «Атлетіко Метрополітано». Генеральний директор «Карпат» Юрія Дячука-Ставицький прокоментував це та інші повідомлення таким чином:

– Мені поки що нічого невідомо з цього приводу. Юристи «Карпат» нічого з цього приводу не говорили. Наразі я не в курсі справи. 

– По нашій інформації, в стані «зелено-білих» тренується французький захисник Мамаду Вага. Чи можете ви це підтвердити? 

- В «Карпатах» перебуває декілька футболістів на перегляді, але поки що їх прізвища ми не афішуємо, адже контракти з ними ще не підписані. Є у нас чотири потенційні новачки які тренуються з командою: з Бразилії, Франції, але поки що ми про них нічого не будемо говорити. 

– Чи відповідає дійсності інформація, що нібито за трансфер Бланко Лещука «Карпати» отримали 400 тисяч євро? 

– Вибачте, але справа в тому, що ця інформація є комерційною таємницею за скільки «Карпати» продали Бланко – чи за мільйон, чи за два, чи за 500 тисяч. Тому я не маю права про це говорити. Трансферні контракти великі, тому там є багато різних пунктів. Про всі говорити немає сенсу. 

– Які позиції львівського клубу потребують посилення? 

– Підсилення потребують всі позиції. Виокремлю центр захисту і напад. У нас є проблеми, тому ми і взяли на перегляд декілька футболістів. Ще дехто повинен приїхати на перегляд. Ми шукаємо кваліфікованих виконавців і працюємо над цим питанням щодо доукомплектації команди. 

– Враховуючи те, що лідер атак «зелено-білих» Бланко Лещук перейшов у «Шахтар», чи є вже на приміті у селекційної служби нападник? Можливо, «Карпати» «ведуть» форварда? 

– Є пару чоловік, які працюють з командою, але, знову ж таки, я не буду називати їх прізвищ. Адже невідомо чи підійдуть вони головному тренерові чи ні. Ось коли приїдуть з першого збору, тоді і будемо говорити.  

– «Карпати» будуть грати на «Арені Львів» чи повернуться на «Україну»? 

– «Карпати» будуть виступати на «Арені Львів». 

Коментарі гендиректора «Карпат» опублікували сьогодні, 19 січня, в інтернет-виданні «Footboom.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів