Сестри Ганна й Марія Музичук зі Львівщини зіграли внічию в матчі збірних України та Індії на ЧС-2015

18:54 21 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: chengdu2015.fide.com

У китайському місті Ченду завершився матч 3-го туру командного чемпіонату світу з шахів серед жінок, в якому збірна України зустрічалася з командою Індії й зуміла звести матч внічию.

У китайському місті Ченду завершився матч 3-го туру командного чемпіонату світу з шахів серед жінок, в якому збірна України зустрічалася з командою Індії й зуміла звести матч внічию – 2:2. Українки програвали по ходу матчу, але зуміли відігратися в найтривалішій партії.

Лідери двох команди зіграли внічию. Так завершилися партії Ганна Музичук – Хампі Конеру і Марія Музичук – Дронаваллі Харіка.

Своєю чергою, Ганна Ушеніна, яка грала білими, на 52-му ходу поступилася Рауса Радміні. Найбільш затяжною виявилася партія Наталія Жукова – Свамінатан Сумія, де українка, яка грала чорними, в ендшпілі змусила суперницю здатися. Партія завершилася лише на 71-му ході.

Таким чином, на даний момент на рахунку збірної України перемога, нічия і поразка. Раніше українки сенсаційно поступилися збірній Польщі (0,5:3,5 очка), а потім реабілітувалися в матчі з Казахстаном, вигравши з таким же рахунком.

Чемпіонат світу в Ченду (Китай) проходить з 18 по 29 квітня. За регламентом змагань 10 кращих команд світу проведуть турнір в одне коло - по 9 матчів. Збірна України на цьому турнірі виступає в ролі діючого чемпіона світу, відстоюючи титул, завойований у 2013-му році.

Про це повідомила сьогодні, 21 квітня, інформаційна агенція УНІАН.

Як інформував «ЩЛ», «Львів’янкою року» обрано чемпіонку світу зі шахів Марію Музичук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів