«Галичанка» виборола Суперкубок України

11:30 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Чемпіонки України розгромили в Херсоні місцеву «Дніпрянку» з рахунком 44:23.

«Гравці львівської «Галичанки» стали володарем Суперкубка України», – повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«В історичному першому матчі за цей трофей «Галичанка» у Херсоні розгромила місцеву «Дніпрянку» з рахунком 44:23. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

«Матчем за Суперкубок України між «Галичанкою» та «Дніпрянкою» відкривався новий гандбольний сезон в Україні, – розповіла Оксана Вацеба. – Боротьби між чинними чемпіоном України та бронзовим призером не вийшло. «Галичанка» спокійно та впевнено довела свою перевагу над суперником в обох таймах».

Окрім другого поспіль чемпіонства, Кубка України до своєї колекції гравці «Галичанки» додали ще один трофей – Суперкубок України. Його у клубному музеї «Галичанки» досі не було.

«Галичанка» також зіграє в Херсоні ще один товариський матч – із «Дніпрянкою», а також матиме спаринг із учасником єврокубків з Азербайджану – командою АБУ, що представляє Баку. В першому товариському матчі львівські гандболістки вже обіграли азербайджанську команду з рахунком 31:23».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів