Футбольна збірна України не програє у Львові завдяки приголомшливій атмосфері, – Фоменко

17:05 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Головний тренер національної команди пояснив у п’ятницю: «Коли на трибунах збирається така кількість людей, і кожен з них, бажаючи нам перемоги, підбадьорює футболістів, позитивна енергетика передається хлопцям і настільки заряджає їх, що вони просто не можуть підвести вболівальників».

Головний тренер національної футбольної збірної України Михайло Фоменко відповів на запитання журналіста «Вам напевно відомо, що збірна України ще жодного разу не програвала у Львові. У чому, по-вашому, секрет цього феномена?» так:

«У приголомшливій атмосфері, яка панує на стадіоні під час матчів національної команди. Коли на трибунах збирається така кількість людей, і кожен з них, бажаючи нам перемоги, підбадьорює футболістів, позитивна енергетика передається хлопцям і настільки заряджає їх, що вони просто не можуть підвести вболівальників». 

Натомість на запитання «Щось подібне у вашій кар'єрі траплялося?» Фоменко відповів: «Коли був футболістом «Динамо». Наші матчі на тодішньому Республіканському стадіоні збирали по сто тисяч і навіть більше вболівальників, які нас палко підтримували. Уявіть: якщо «Арена Львів» вміщає 35 тисяч, що говорити про колишнього стотисячника!».

Головний тренер національної футбольної збірної України сказав це в інтерв'ю, опублікованій у сьогоднішньому номері газети «Спорт-Экспресс в Украине».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів