Футболісти зі Львова запрошені до юнацької збірної України

13:48 16 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

Юнацька збірна України, сформована з гравців 2001 року народження, розпочинає 16 січня, підготовку до еліт-раунду першості Європи 2018 року.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: «Першим етапом підготовки до еліт-раунду юнацького Євро-2018 для українців стане участь у міжнародному юнацькому турнірі «Кубок Розвитку – 2018», який традиційно прийматиме Мінськ. Матчі у столиці Білорусі триватимуть у період з 21 по 28 січня. Окрім української збірної, змагатимуться ще 11 команд. Підопічні Олега Кузнецова на груповій стадії турніру зіграють з Молдовою (матч відбудеться 22 січня), Казахстаном (23-го) і Грузією (25-го). Поєдинки плей-оф відбудуться 26, 27 та 28-го січня».

«Передуватиме «Кубку Розвитку – 2018» навчально-тренувальний збір, який розпочнеться 16-го січня. Головний тренер української збірної Олег Кузнецов викликав 19 футболістів, шестеро з яких представляють ФК «Карпати». П’ятеро з них є вихованцями нашої клубної Академії футболу – воротар Валентин Горох, захисники Артем Данилюк і Владислав Мудрик та нападники Данило Сікан і Вадим Мельнійчук. Отримав запрошення до табору «синьо-жовтих» і півзахисник юніорської команди «Карпат» Іван Желізко», – повідомили також в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів