Футболісти «Львова» тренуються в Туреччині

14:30 22 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

На третій день першого тренувального збору у Туреччині футболісти «Львова» повернулися до раніше запланованого режиму дворазових тренувань.

Про це повідомили у вівторок, 22 січня, в інформаційній службі футбольного клубу «Львів», де також поінформували: «Ранкове тренування «синьо-золотих левів» було комбінованим. Після розминки тренерський штаб «Львова» поділив футболістів на групи, кожна з яких виконували фізичні вправи, спрямовані на тренування усіх груп м’язів. Також гравці виконували інтервальну циклічну бігову роботу. Під час вечірнього заняття львівські футболісти грали у квадратах та приділили більшість часу роботі з м’ячем, покращуючи свої технічні навички».

Півзахисник Владислав Приймак розповів: «Тренери одразу нам сказали, що перші два тижні потрібно буде потерпіти, адже навантаження дають великі. Можу сказати, що ми з усім справляємося. Тренуємося і плавно підходимо до першої товариської гри. Зараз у складі є чимало потенційних новачків, бразильців, тренери мають багато роботи, переглядають їх. І, звичайно, українців також. Тому до першої офіційної гри ще є час визначитися зі складом. На цьому зборі ми зіграємо дев’ять контрольних ігор, тому до чемпіонату підійдемо в оптимальній формі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів