Футболісти донецького «Шахтаря» скаржаться: «Львів'яни вболівають проти нас»

14:30 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: shakhtar.com

Натомість головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич подякував львів'янам за підтримку.

Попри те, що донецький «Шахтар» пробився до фіналу Кубка України, звівши вчорашній півфінальний матч проти дніпропетровського «Дніпра» на стадіоні «Арена Львів» до нічиєї (поєдинок завершився з рахунком 1:1, натомість у першій зустрічі між цими суперниками перемогли «гірники»), його гравці не приховували в післяматчевих інтерв’ю свого... невдоволення. Зокрема, капітан «Шахтаря» Даріо Срна розповів: 

– Сьогодні трибуни допомагали «Дніпру», а не «Шахтарю». Ми граємо практично рік у Львові, ми привезли в це місто Лігу чемпіонів, а львів'яни вболівають проти нас. І в поєдинку проти «Динамо» підтримували столичну команду. Хоча ми очікували цього. З боку львівської публіки це дуже негарно. Упевнений, багато міст України чекають «Шахтар» і готові з задоволенням нас прийняти. Але нічого, це період, який потрібно пережити і нашому клубу, і нашим уболівальникам! Сподіваємося, що все налагодиться. 

Натомість нападник «Шахтаря» Луїс Адріано поскаржився: 

– З такими фанами, які приходять нас «підтримати», краще забивати при будь-якій можливості і ще більше їх цим провокувати! Хотілося б, щоб у нас була хороша підтримка, але тут такого не буває...

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, на сайті ФК «Шахтар», де також цитують відповідь головного тренера «Дніпра» Мирона Маркевича на зауваження журналіста «Сьогодні вболівальники підтримували «Дніпро» так, ніби ви грали в Дніпропетровську на «Дніпро-Арені»: «Так, дійсно. Я дуже вдячний львів'янам за таку підтримку. Ми постараємося їх не підвести через тиждень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів