Футболістки збірної України відвідали у Львові поранених бійців (відео, оновлено)

10:38 22 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: football24.ua

Спортсменки подарували військовим сувеніри зі символікою національної команди.

До Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові збірної України навідалися разом зі своїм керманичем Володимиром Ревою футболістки збірної України Лідія Шпак, Яна Калініна та Ірина Кочнєва, які побажали пораненим бійцяч якнайскорішого одужання, подарували їм сувеніри зі символікою національної команди та зробили декілька пам’ятних фотознімків. Про це повідомили на сайті «Футбол 24». Натомість у прес-службі обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 22 жовтня, «Щоденному Львову»:

«У середу, 21 жовтня, футболістки Національної жіночої збірної України Лідія Шпак, Ірина Кочнєва та Яна Калініна відвідали воїнів АТО, котрі лікуються у Військово-медичному клінічному центрі західного регіону у Львові. Військових також привітав наставник жіночої збірної Володимир Рева та голова федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо.

Дівчата вручили захисникам України спортивні сувеніри із символікою Федерації футболу та, як самі зізнаються, набрались у хлопців оптимізму та наснаги до наступних перемоги. Свій найближчий матч Національна жіноча збірна України з футболу зіграє на стадіоні «Арена Львів», у четвер, 22 жовтня о 19:00 год. проти збірної Румунії».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні, 22 жовтня, жіноча футбольна збірна України прийматиме румунську на «Арені Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів