ФК «Львів» прийматиме в 1/32 Кубка України «Волинь»

11:10 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

Матч на стадіоні «СКІФ» на вулиці Черемшини розпочнеться в середу, 26 липня, о 19.00.

В інформаційній службі футбольного клубу «Львів» повідомили сьогодні, 26 липня: «ФК «Львів» зустрінеться в галицько-волинському дербі з першоліговим представником – луцьким ФК «Волинь». За підсумками минулого сезону «Волинь» посіла останнє, 12-те місце в турнірній таблиці української прем’єр-ліги й вилетіла в першу лігу. ФК «Львів» завершив аматорський чемпіонат на 10-му місці з 11-ти команд, але отримав атестат на участь у другій лізі».

«Розпочали активніше новий сезон підопічні Андрія Чіха: історична перемога у Раві-Руській над командною вищою за статусом – МФК «Кремінь» та видовищний камбек у першому турі чемпіонату Другої ліги. Не вдалося львів’янам здобути очки на виїзді проти чемпіона України серед аматорів сезону 2016/17 – ФК «Агробізнес». Тому, у наступному своєму поєдинку «синьо-золоті леви» намагатимуться реабілітуватись», – поінформували також у ФК«Львів».

«У волинян картина набагато гірша – розпочали новий сезон з поразки на виїзді та нульової нічиї вдома.  Раніше у Львові команда з Луцька зустрічалась лише з «Карпатами», а вже сьогодні зустрінеться із ФК «Львів». Подія, яку не може пропустити жоден вболівальник «синьо-золотих левів»!», – повідомили також в інформаційній службі ФК«Львів», де запрошують сьогодні, 26 липня, на стадіон «СКІФ» на вулиці Черемшини, 17 о 19.00. Вхід – вільний.

Пряма трансляція матчу відбудеться на «YouTube»-каналі ФК «Львів»:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів