ФК «Львів» прийматиме «Скалу» на стадіоні «СКІФ»

10:48 20 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті ФК «Львів»

У п’ятницю, 20 жовтня, о 16.00 на стадіоні «СКІФ» на вулиці Черемшини у Львові розпочнеться матч 17-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі між футбольним клубом «Львів» і стрийською «Скалою».

У матчі першого туру між футбольним клубом «Львів» і «Скалою» сильнішими виявилися «городяни». Тоді наприкінці першого тайму відкрив рахунок Сергій Кисленко. Однак це була остання наразі перемога футбольного клубу «Львів». 

«Скала» у першому колі демонструвала набагато кращі результати, аніж у другому – чотири перемоги, одна нічия та чотири поразки. Але востаннє стрияни перемагали ще в сьомому турі, розгромивши вдома «Арсенал-Київщину» з рахунком 3:0.

Натомість друге коло стрияни розпочали з поразки проти «Прикарпаття» з рахунком 2:0. А загалом програшна серія стриян складає уже сім матчів. Тож наразі «Скала» – на сьомій сходинці турнірної таблиці. У неї – 13 очок.

Натомість в активі ФК «Львів» – чотири перемоги й подві нічиї поразки, а також матч із «канонірами» в запасі. Проте на старті другого кола він двічі зіграв унічию, а згодом тричі зазнав поразки.  У підсумку вінницька «Нива-В» впевнено посіла замість нього четверту позицію, а «синьо-золоті леви» розташувались на п’ятому місці зі 16-ма балами.

Програшна серія тої чи іншої команди може завершитися сьогодні на стадіоні «СКІФ» і лише одна команда здобуде свою п’яту перемогу в цьому сезоні. Про це повідомили на сайті інформаційної служби футбольного клубу «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів