Федерація футболу України оскаржуватиме дискваліфікацію «Арени Львів»

18:10 3 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Віце-президент ФФУ Ігор Кочетов запевнив: «Підготовлено документи, і зараз ми з юристами працюємо у цьому напрямку – щоб «Арену-Львів» повернути у відбірковий цикл чемпіонату світу».

«Апеляція на заборону проведення матчів на «Арені Львів» під егідою ФІФА ще не подана, але це буде зроблено найближчим часом, – повідомив сьогодні, 3 вересня, інтернет-виданню «Чемпіон» віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов. – Підготовлено документи, і зараз ми з юристами працюємо у цьому напрямку – щоб «Арену Львів» повернути у відбірковий цикл чемпіонату світ».

«Останнім часом матчі, які приймала «Арена Львів», були визнані представниками УЄФА такими, які були проведені грамотно – без якихось серйозних порушень, - додав віце-президент ФФУ. – І саме тому, враховуючи ситуацію, яка склалася в Україні, Федерація футболу України буде боротися за те, щоб Арена-Львів змогла приймати матчі збірної».

«Тільки два стадіони допущені УЄФА до міжнародних матчів – Київ і Львів – нагадав Ігор Кочетов. – Тому ми просимо керівництво УЄФА піти нам назустріч».

Щодо шансів на «перемогу» у цій справі Кочетов пояснив, що Україна вже не раз доводила, що може вирішувати важкі завдання. Відтак віце-президент ФФУ вважає:

«Потрібно просто всім працювати. Якщо ми беремося за безпеку матчу, то повинні грамотно до цього підходити. І, звичайно ж, працювати з нашими фанами, знаходити спільну мову. І не допускати того, що іноді трапляється».

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, в інтернет-виданню «Чемпіон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів