Дитячий клуб «Імпульс» у Львові отримав спортзал і тренажери

10:40 15 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У міськраді запевнили: «15 листопада о 16.00 після проведення капітального ремонту розпочне діяльність дитячий клуб «Імпульс» на вулиці Городоцькій, 293».

Директор дитячих клубів Залізничного району Олександра Білецька розповіла: «Радо запрошуємо до занять дітей в секцію дзюдо і гурток фітнесу та ритміки. У гарно відремонтованому приміщенні, де придбані сучасні тренажери, якісне покриття для боротьби дзюдо, встановлені необхідні меблі і закуплено новий інвентар, юним спортсменам комфортно буде займатись спортом. Під час занять гуртківці матимуть можливість ознайомитись з надзвичайно популярним видом єдиноборств – дзюдо. А відвідування занять з фітнесу добре вплине на формування правильної постави дітей і на їх здоров’я загалом».

Олександра Білецька також запевнила: «Дуже важливо, що ми облаштували такий спортивний зал і повноцінно зможемо забезпечити фізичний розвиток нашим дітям. Розпочати діяльність у цьому дитячому клубі – це велике для нас досягнення і радість, так як у мікрорайоні «Сигнівка» є проблемним питання приміщень, куди діти приходили б на заняття з різних видів спорту. Адже розвиток дитячих спортивних секцій – це внесок не тільки у здоров’я та щасливе теперішнє, а й вклад у майбутнє нації».

Про це повідомили сьогодні, 15 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «В секції дзюдо будуть займатись діти зі шести років, заняття відбуватимуться під керівництвом педагога-організатора Юрія Хоркавого (контактний телефон – 063 9479303), а заняття з фітнесу та ритміки проводитиме Тетяна Савосіна (контактний телефон – 063 6951540), куди запрошують малечу від чотирьох років. Загальна площа приміщення - 103 квадратних метрів, кошти на проведення капітального ремонту в сумі 435 тисяч гривень були спрямовані з бюджету розвитку Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів