До Львова зголосилися на чемпіонат Європи з боксу серед юніорів представники 27 країн (програма)

18:20 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fbu.net.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, чемпіонат Європи з боксу серед юніорів пройде з 15 до 24 травня на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39а.

Станом на четвер, 30 квітня, заявки на участь у чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів, що триватиме з 15 до 24 травня у Львові, надіслали 27 країн. Загальна кількість учасників заходу налічує 220 кращих боксерів континенту, 60 тренерів і 19 офіційних керівників делегацій.

Такі цифри озвучили сьогодні під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення чемпіонату Європи з боксу серед юніорів під головуванням керівника Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Проте дотепер не отримано підтвердження про участь команди з Російської Федерації.

Учасниками змагань будуть юні боксери 1999 - 2000 років народження. Спортсмени змагатимуться у 13-ти вагових категоріях. Олег Синютка зазначив також: Приймаючи цей чемпіонат, ми презентуємо не лише Львівщину, а й усю Україну». 

Під час змагань до місця проведення чемпіонату курсуватимуть шатл-баси. Олег Синютка наголосив також, що потрібно організувати відвідини змагань європейського масштабу для дітей учасників АТО та дітей-сиріт.

Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів – це наймасштабніші офіційні змагання, що відбудуться в Україні під егідою Європейської конфедерації. Змагання триватимуть на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України за адресою: Львів, вулиця Клепарівська, 39а.

Програма змагань:

16 травня 2015 року

15:00 – попередні поєдинки.

17:00 – фіційне відкриття змагань.

17-20 травня, 15:00 – попередні поєдинки.

21 травня – день відпочинку, екскурсійна програма.

22 травня

15:00 – півфінали.

23 травня

15:00 – фінали.

Про це повідомили сьогодні, 30 квітня, в прес-службі «Щоденному Львову», в прес-службі облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів