Для учасників війни на сході України вхід на матчі «Карпат» у Львові – вільний

19:10 3 серпня 2015 р.

Учасники війни на сході України – на домашньому матчі «Карпат»

Учасники війни на сході України – на домашньому матчі «Карпат»
Фото: sportanalytic.com

ФК «Карпати» буде радий бачити вояків зі зони бойових дій на трибунах стадіоні «Україна» вже на матчі проти одеського «Чорноморця», який відбудеться у суботу, 8 серпня.

Кожен учасник бойових дій із зони АТО відтепер зможе безплатно відвідувати домашні матчі «Карпат» на львівському стадіоні «Україна». На вході до цієї арени воякам досить буде продемонструвати охороні своє посвідчення встановленого зразка. Для учасників АТО буде також виокремлено один із секторів стадіону.

До цієї ініціативи ФК «Карпати» підштовхнуло звернення ГО «Асоціація учасників Антитерористичної операції Львівщини», надіслане до почесного президента клубу Петра Димінського. Детальніше про це розповів керуючий справами ГО Тарас Маслянка: 

«Звернутися до «Карпат» із цим проханням – це моя ініціатива, а також прохання та пропозиції від моїх колег – вояків із різних підрозділів, які повернулися до Львівської області із зони АТО. Справа в тому, що багатьом хлопцям важко відійти від війни у психологічному плані, тому їм просто необхідно повернутися до нормального життя. 

Одним із таких методів можуть стати футбольні матчі за участю «Карпат», тим паче, що багато хлопців є фанатами «зелено-білих», у тому числі і я сам. Тому ми вирішили звернутися до клубу із відповідним проханням».

Тож уже на матчі проти одеського «Чорноморця», що відбудеться у суботу, 8 серпня, на стадіоні «Україна» ФК «Карпати» буде радий бачити вояків із зони АТО на трибунах. Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів