Десантники зі США продемонстрували у Львові майстер-клас з американського футболу (відео, оновлено)

23:56 24 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Ярослав Тимчишин / «Gazeta.ua»

Ініціативу зіграти товариський матч із місцевою командою «Леви» висловили гості зі Сполучених Штатів.

Десантники зі Сполучених Штатів, які навчають українських солдатів у Яворові, вирішили дати ще один майстер-клас. Цього разу з американського футболу.

Свою команду десантники назвали «Скай солджерс». Зустріч товариська, тож головне уникнути травм.Для цього вирішили спростити правила.

«Скай солджерс» одразу ж захоплюють ініціативу. Солдати втікають у відрив, залишаючи «Левів» далеко позаду. Однак львів’ян це зовсім не засмучує.

На трибунах теж гаряче. Американські гості емоційно підтримують своїх земляків.

Та й львів’янам заморський спорт припав до вподоби. «Леви» довели свою гостинність і з тріском поступились солдатам із рахунком 22:40.

Про це повідомив сьогодні, 24 травня, «Телеканал новин «24». Натомість на телевізійному «5 каналі» розповіли:

Військовослужбовці США, які беруть участь у спільних навчаннях на Львівщині, зіграли товариський матч в американський футбол із місцевою командою Леви. Ініціативу провести гру висловили гості зі Штатів.

Американські десантники серйозно готувалися до гри, підбадьорюючи один одного кричалками. Кілька днів тому, хлопці грали у звичайний, європейський футбол із збірною Нацгвардії і зазнали поразки, нині кажуть, прагнуть реваншу.

«Америка заснувала цю гру, тому ми маємо перемогти. Це буде чудова гра», - зазначив військовослужбовець збройних сил США Грег Маршал.

Після розминки, першими на поле виходять гості. Традиційно, перед матчем обидві команди виконують гімни своїх країн. Під час звучання українського-американські військові тримають руку на серці.

Команда з американського футболу «Леви» існує у Львові уже близько трьох років. Десантники 173-ї повітряно-десантної бригади збройних сил США, які нині тренують підрозділи Нацгвардії на Яворівському полігоні, команду сформували усього кілька днів тому. Та це не завадило їм обіграти львів'ян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів