Чоловіча збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України зі спортивної акробатики

13:50 26 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Наші земляки випередили 12 команд з інших областей країни.

В управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 26 червня: «Збірна команда Львівської області у складі восьми спортсменів зі Львова та Дрогобича взяла участь у чемпіонаті України серед дорослих та Всеукраїнських змаганнях серед учнів ДЮСШ зі стрибків на батуті (стрибків на акробатичній доріжці), які відбулися 18-25 червня 2017 року у Генічеську в Херсонській області. У змаганнях прийняли участь понад 260 спортсменів з 12 регіонів України».

«У загальнокомандному заліку Львівська збірна посіла третє місце, поступившись командам з Дніпропетровської та Миколаївської областей. У командному заліку чоловіча команда (Войтів Віталій, Буштин Ігор, Мазурик Олег та Лесишин Михайло) посіли перше місце серед 13 команд. Усі вони – вихованці ДЮСШ імені Івана Боберського в  Дрогобичі. Віталій Войтів посів друге місце в індивідуальному заліку у першій вправі, Олег Мазурик – друге місце в індивідуальному заліку у другій вправі», – йдеться також у повідомленні.

«У командному заліку жіноча команда (Марта Войтів і Ліліана Кіцера з ДЮСШ імені Івана Боберського в Дрогобичі та Аліна Мисишин і Катерина Ярема зі львівської ДЮСШ №5) посіли четверте місце серед 10 команд. У Всеукраїнських змаганнях серед учнів ДЮСШ Євгенія Жгута виборола перше місце у віковій групі 2007-2009 років народження, Анна-Марія Вагіла – друге місце у віковій групі 2005-2006 років народження, а Ольга Котик – друге місце у віковій групі 2007-2009 років народження», – повідомили також сьогодні, 26 червня, в управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів