Четвертий іспит «Карпат» – у Запоріжжі

10:43 21 серпня 2016 р.

Перед матчем

Перед матчем "Карпати" - "Шахтар".
Фото: Інформаційний центр ФК "Карпати".

Сьогодні , 21-го серпня, о 19:30 у Запоріжжі «Карпати» проведуть свій черговий матч у сезоні, де їхнім суперником стане луганська «Зоря». Для львів’ян це буде четвертий поєдинок підряд із учасниками єврокубків.

Після стартового туру, у якому «Карпати» перемогли в Дніпрі «Сталь», календар підготував «левам» дуже непросте завдання, повідомляє інформаційний центр ФК «Карпати». Почергово львівську команду екзаменували лідери Ліги Парі-Матч. Спочатку до Львова завітало «Динамо». Команда Сергія Зайцева дала бій чемпіону, однак фактор Ярмоленка виявився визначальним і кияни хоч і не без проблем, але здобули три пункти.

У наступному турі «зелено-білі» вирушили в Полтаву, де по грі повністю переграли «Ворсклу», але на табло свисток арбітра зафіксував «одиниці». Господарям відверто пощастило, що «Карпати» реалізували лише один момент і наприкінці зустрічі полтавці змогли зрівняти рахунок. 

У попередньому турі молода команда Зайцева видала шедевральний перший тайм у матчі з «Шахтарем», за підсумками якого була попереду 2:0. По перерві «гірникам» вдалося перевернути гру і вирвати перемогу. Однак навіть після програного двобою гравці «Карпат» заслуговують лише на позитивні слова.
«Зоря» у цьому сезоні ще не програвала. Більше того, команда Юрія Вернидуба виглядає дуже переконливо. Доки інші представники України у Лізі Європи, «Ворскла» і «Олександрія», безуспішно боролися на два фронти, луганці створили собі непоганий запас у турнірній таблиці перед стартом групового етапу другого за престижністю єврокубкового турніру.
Три перемоги і лише одна нічия, 9 забитих і лише один пропущений гол – кілька сухих цифр, які красномовно характеризують старт «котів» у цьому сезоні. У формально домашніх стінах «Зоря» взагалі знищує своїх суперників. Так було у матчах з «Олімпіком» (3:0) і «Чорноморцем» (4:0). Варто відзначити непогану форму талановитих Караваєва і Петряка, які є лідерами команди у цьому сезоні і забили по два голи.
Востаннє «Карпати» перемагали «Зорю» у 2013-му році (2:0). Попередня виїзна перемога галичан датована 2010-м роком (2:0). Очевидно, що боротьба цифр не на користь львів’ян. Проте це зовсім не означає, що у неділю на «Славутич-Арені» гості не зможуть зруйнувати не дуже втішну статистику. У всякому разі поєдинок обіцяє стати одним з найцікавіших у 5-му турі Ліги Парі-Матч.
Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 5-го туру
«Зоря» (Луганськ) – «Карпати» (Львів)
21 серпня. Початок – 19:30. Запоріжжя, «Славутич-Арена»
Арбітр – Сергій Березка (Київ).
Асистенти арбітра: Андрій Скрипка (Кропивницький), Євген Халамендик (Київ).
Четвертий арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари, Київська обл.).
Директор матчу ФФУ – Григорій Сімонов (Київ). 
Спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса).
Орієнтовні стартові склади команд (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):
«Зоря»: Шевченко, Чечер, Сухоцький, Сіваков, Чайковський, Гордієнко, Каменюка, Петряк, Ліпартія, Караваєв, Пауліньо.
«Карпати»: Підківка, Нестеров, Лобай, Мірошніченко, Костевич, Новотрясов, Ксьонз, Чачуа, Грисьо, Худоб’як, Бланко-Лещук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів