Четверті змагання Bukovytsia OPEN на Львівщині

13:20 27 січня 2022 р.

Фото до новини

Учора на схилах гірськолижного комплексу «Буковиця» поблизу Борислава стартував «Bukovytsia OPEN» - український етап міжнародних дитячих змагань з гірськолижного спорту «Karpatia OPEN».

Змагання відбуваються щорічно в три етапи в Україні, Польщі і Словаччині. В турнірі беруть участь діти-спортсмени віком 12 – 16 років. Такі змагання на Львівщині відбуваються вже вчетверте. Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com

Український етап включений в календар світових змагань Міжнародної Лижної Федерації (FIS). Відтак, змагання відбуватимуться за регламентом FIS, контролюватимуться технічним делегатом цієї міжнародної федерації.

Цього року участь в змаганнях, попри складну ситуацію з коронавірусом, візьмуть спортсмени збірної України, а також спортсмени з Польщі, Словаччини, Білорусі та Вірменії. Заїзди відбуватимуться два дні – 27 і 28 січня в категорії «слалом». Фінальне нагородження – по завершенню змагань 28 січня на гірськолижному комплексі «Буковиця».

Нагадаємо, змагання засновані наприкінці 2018 року. Ініціаторами їх проведення стали Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України», гірськолижний комплекс «Буковиця» і ГО «Бориславська Сніжинка».

Змагання відзначені на 2-му Східноєвропейському Форумі гостинності і курортології та отримали відзнаку «Кришталевий Лотос» за популяризацію туристичної і спортивної інфраструктури Карпат.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів