Четверо львів’ян претендують на участь в Олімпіаді

11:20 25 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Виконком Національного олімпійського комітету затвердив список 57 українських кандидатів для участі в ХХІІІ зимових Олімпійських іграх 2018 року, які відбудуться в південнокорейському місті Пхьочхан.

Українські спортсмени будуть представлені у 10 видах – біатлоні, гірськолижному спорті, лижних перегонах, лижному двоборстві, санному спорі, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні та фрістайлі. Львівщину у цьому списку представляють гірськолижник Ольга Книш і представники санного спорту Роман Захарків, Олена Шхумова та Антон Дукач.

Ліцензійний відбір спортсменів для участі в Олімпійських іграх завершиться 15 січня наступного року, а 28 січня передбачили остаточну подачу спортивних заявок. Очікується, що близько 45 спортсменів зможуть представити Україну на головному зимовому форумі чотириріччя у 9-11 видах спорту.

XХIІІ зимові Олімпійські ігри відбудуться в Пхьочханф (Республіка Південна Корея) з 9 до 25 лютого 2018 року. Впродовж 17 днів близько 2 500 спортсменів з 90 країн світу розіграють 102 комплекти нагород у 15 зимових олімпійських видах спорту.

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів