Біля Винниківського озера планують відкрити академію футболу

12:30 16 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fcruh.com

Паралельно з відпочинковою зоною будуватимуть вісім футбольних полів зі штучним і трав’яним покриттям, там же красуватимуться спальні будинки та спортивно-реабілітаційний центр.

В інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух» запевнили: «Переповнений зал, гарячі дискусії тривалістю більше трьох годин – так пройшли перші громадські слухання у Винниках, на яких усі охочі побачили проект майбутньої дитячо-юнацької Академії футболу. Унікальну для нашої країни Академію футболу планують збудувати поблизу Винниківського озера, яке, за словами архітекторів та інших спеціалістів, перебуває у жалюгідному стані і є небезпечним для купання».

«У мешканців Винниківодразу виникло багато запитань щодо популярної водойми і її долі. Тут взяв слово президент «Руху» Григорій Козловський, який запевнив усіх, що відпочинкову зону не лише збережуть, але й збільшать. А всі винниківчани матимуть безкоштовний доступ до сучасної і комфортної зони відпочинку», – розповілитакож у прес-службі «Руху».

«Паралельно з відпочинковою зоною будуватимуть вісім футбольних полів зі штучним і трав’яним покриттям, там же красуватимуться спальні будинки та спортивно-реабілітаційний центр. Під час виступу перед громадою Винник Григорій Козловський зізнався, що це його мрія життя, коли тут займатимуться футболом 200 дітей, то це вже соціальний проект, а не бізнесовий», – поінформували також у прес-службі «Руху».

Григорій Козловський запевнив: «Де і як заробити гроші, я знаю, тому повірте, я хочу зробити для нашого міста унікальну академію, якою пишатимуться не лише в Україні, але й поза її межами».

«Відрадно, що більшість людей почула президента «Руху» і підтримала його благочинні наміри», – повідомили також у прес-службі «Руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів