Безкоштовні квитки на матч «Металіст» – «Локерен» для читачів «Dailylviv»

22:43 9 грудня 2014 р.

Фото до новини

«Dailylviv.com» пропонує читачам порталу п'ять безкоштовних квитків на матч Ліги Європи «Металіст» (Харків, Україна) – «Локерен» (Локерен, Бельгія). Ці квитки люб'язно надали стадіон «Арена Львів» і клуб «Металіст» для промоції українського футболу.

Щоб взяти участь у розіграші п`яти квитків (у сектор 15а, 10-й ряд) на матч, що відбудеться на головній спортивній арені Львова 11 грудня о 22.05, уболівальники повинні спочатку пройти "реєстрацію": лайкнути (вподобати) портал "Щоденний Львів" (Dailylviv) у Facebook https://www.facebook.com/dailylviv і поширити цю інформацію.

Таким чином буде визначено коло учасників розіграшу.

Кожен, хто лайкне портал "Щоденний Львів" і поширить цю інформацію, після цього має написати своє коротке побажання команді "Металіст" з Харкова - на цей матч або на увесь футбольний сезон. Ці побажання слід надіслати або приватним повідомленням на сторінці "Щоденного Львова" у Facebook (https://www.facebook.com/dailylviv), або листом на скриньку електронної пошти: dailylviv@gmail.com.

Автори п'яти найбільш оригінальних побажань, яких визначить журі 11 грудня до 13.00, одержать цього ж дня свої квитки на матч "Металіст" - "Локерен" у приміщенні Львівського прес-клубу (проспект Шевченка, 11) - з 13.00 до 16.00.

Про результати конкурсу буде також написана інформація, яка до 13.00 у четвер, 11 грудня, з'явиться на порталі Dailylviv.com і у Facebook (https://www.facebook.com/dailylviv?ref=hl). 

Львівська міська рада повідомила, що у четвер графік роботи громадського транспорту (маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 і тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 год. Для комфорту мешканців і гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка. Оплата проїзду становить 3 гривні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів