«Арена Львів» заборгувала 707 мільйонів гривень, – облрада

22:18 11 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: glavcom.ua

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк заявив 11 квітня: «Експертиза виявлених дефектів, проведена на стадіоні «Арена Львів», актуалізує питання гарантійних зобов’язань підрядника, які здійснював будівельні роботи.

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив на цьому під час чергової наради на «Арені Львів».  За його словами, про суму, необхідну для анулювання недоліків наразі говорити зарано – її повинна визначити експерта організація.

Володимир Гірняк зазначив: «Наша робоча група надалі працює над шляхами виходу з тої патової ситуації, в якій знаходиться зараз стадіон. Боргів – на 707 мільйонів гривень. Проте ця сума може бути і меншою, якщо питання неналежного виконання робіт поставити ребром. Також вважаємо правильним передати цілісний майновий комплекс на баланс ДП «Арена Львів». Звичайно, нікуди не поділась необхідність переробляти проект другої черги».

Заступник голови Львівської обласної ради також наголосив: «Стадіон буде жити там, де є футбол. Співпраця із футбольним клубом – це питання також є дуже важливе. Є дуже велика зацікавленість щодо «Арени Львів» з боку ФК «Верес». У цьому напрямку ми також успішно працюємо».

Про це повідомили сьогодні, 11 квітня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували: «Робоча група продовжить свою роботу вже на початку травня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів