Аматорські збірні Львівщини й Сумщини розіграють путівку до Кубка регіонів УЄФА

17:30 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ffu.ua

23 червня на стадіоні НТК ФФУ імені Валерія Баннікова відбудеться фінальний поєдинок Кубку регіонів ФФУ-2018.

Про це повідомили в прес-службі Федерації футболу України, де також розповіли, що в матчі, який розпочнеться 23 червня о 16.00, зустрінуться аматорські регіональні збірні команди Львівської та Сумської областей. Переможець турніру отримає право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА-2018/2019.

У листопаді минулого року Україна отримала право на проведення відбірного етапу Кубку регіонів УЄФА-2018-2019 років. До складу групи, окрім команди з України, увійшли представники Іспанії, Азербайджану та Фінляндії.

Ці змагання відбудуться з 2-го по 10 жовтня цього року. Путівку до вирішального раунду отримає лише переможець групи. Фінальні змагання престижного європейського аматорського турніру відбудуться в червні 2019 року вдруге в такому форматі

А з 24 квітня по 16 травня відбулися відбірні змагання Кубку регіонів ФФУ серед аматорських регіональних збірних команд. 16 травня в Івано-Франківську та Сумах на стадіонах «Хет-трик Арена» і «Ювілейний» визначилися учасники фінального матчу.

У півфінальних поєдинках збірна Львівської області здолала збірну Івано-Франківської області, причому основний час зустрічі закінчився унічию (переможця визначила лише серія післяматчевих 11-метрових ударів – 7:6). А збірна Сумської області здобула впевнену перемогу над збірною Одеської області (3:0).

У такому форматі під егідою ФФУ змагання проводяться вдруге. Раніше право на участь у Кубку регіонів УЄФА отримувала команда-переможець аматорського чемпіонату України. Переможець минулорічного розіграшу, збірна Кіровоградської області, в 2016 році змогла здобути перемогу у відбірному етапі та брала участь у фінальному турнірі в Туреччині в 2017 році. Львівська область зіграє у фіналі Кубку регіонів ФФУ вдруге поспіль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів