9-11 жовтня у Львові проведуть обласну теренову гру «Легенда УПА» (оновлено)

16:28 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mnklviv.org

Кожен район представлятиме команда-рій з 10-12 осіб.

«Упродовж 9-11 жовтня в парку на Погулянці у Львові триватиме військово-патріотична гра «Легенда УПА». Цей захід приурочено до Дня захисника України», – повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі  обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Організатори молодіжного заходу прагнуть показати, що таке патріотичний дух, продемонструвати ази військової справи, познайомити між собою однодумців, які прагнуть працювати в громадському молодіжному середовищі. Про це повідомив начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Андрій Ковальський, який також розповів:

«У грі візьмуть участь понад 200 старшокласників зі всієї Львівської області. Кожен район представлятиме команда-рій з 10-12 осіб. Кожен рій отримає назву на честь визначних діячів та представників ОУН та УПА. Команди змагатимуться в тур-змазі, на вело- та альп-етапах, на катамаранах, а також у брейн-ринзі з історії України, творчих випробуваннях.

Гра надасть можливість здобути знання з орієнтування на місцевості, веденні тактичних дій, покращить знання з історії України, проявити креативність та акторські здібності. Найцікавішою ж повинна стати теренова гра з елементами квесту, приурочена, звісно ж, таємничій легенді».

«Цьогорічна обласна теренова гра «Легенда УПА» відбуватиметься 9-11 жовтня на території парку «Погулянка» на вулиці Вахнянина, 29 у Львові. Обласний молодіжний захід приурочено до Свята Покрови та Дня захисника України», – повідомили в середу в управлінні молоді та спорту ЛОДА, де також поінформували:

«Організаторами молодіжної гри є управління молоді та спорту облдержадміністрації та місцевий осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» у Львівській області. Цей військово-патріотичний захід ставить за мету моральну, фізичну та розумову підготовку молоді.

Організатори прагнуть показати, що таке патріотичний дух, продемонструвати ази військової справи, познайомити між собою однодумців, які прагнуть працювати в громадському молодіжному середовищі. У грі візьмуть участь понад 200 старшокласників зі всієї Львівської області.

Кожен район представлятиме команда-рій з 10-12 осіб. Кожен рій отримає назву на честь визначних діячів та представників ОУН та УПА.

Команди змагатимуться в тур-змазі, на вело- та альп-етапах, на катамаранах, а також у брейн-ринзі з історії України, творчих випробуваннях. Гра надасть можливість здобути знання з орієнтування на місцевості, веденні тактичних дій, покращить знання з історії України, проявити креативність та акторські здібності. Найцікавішою ж повинна стати сама теренова гра з елементами квесту, приурочена, звісно ж, таємничій легенді».

Про це повідомили сьогодні, 7 жовтня, на сайті управління молоді та спорту ЛОДА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів