7-14 та 28 червня у Львові відбудуться Всеукраїнські змагання з айкідо й джиу-джитсу

16:15 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: aikido.lviv.ua

Майстри з Італії, Швейцарії та України навчатимуть традиційних японських бойових мистецтв у Львові.

Зі 7 до 14 червня та 28 червня у Львові відбудуться Всеукраїнські змагання з айкідо та джиу-джитсу серед дітей, підлітків та дорослих. Організатором заходу є Львівська обласна молодіжна федерація айкідо йосінкан і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Захід поєднуватиме в собі тренування та змагання з  Айкідо Йосінкан, Мото ха йосін рю дзю-дзюцу, Дайто рю айкідзю-дзюцу, Вадо рю Карате дзю-дзюцу та  Каторі сінто рю кендзюцу (робота з мечем). У змаганнях візьмуть участь діти та дорослі, віком від п’яти до 65 років.

Організатор змагань, президент федерації Олександр Козловський, розповів: «Захід є унікальними не тільки тому, що представляє багато японських бойових мистецтв та видатну плеяду європейських майстрів. Цей проект був першим подібного роду на теренах цілої Європи. Для Львова зокрема цей захід з класичних японських бойових мистецтв є «майданчиком» обміну досвідом для вітчизняних майстрів та можливістю продемонструвати рівень своїх шкіл».

Під час заходу буде організовано збір коштів на мобільну хірургічну для наших прикордонників в м. Старобільськ. Із програмою заходу можна ознайомитись на сайт aikido.lviv.ua 

Про це повідомили сьогодні, 5 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів