6-11 травня на Львівщині відбудеться етап Кубка світу з авіамодельного спорту

17:05 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в селі Великий Дорошів Жовківського району, відбудеться етап Кубку світу «Vilga Cup 2015» з авіамодельного спорту в класах радіокерованих моделей «F3J» (радіокеровані планери), «F5J» (радіокеровані планери з електродвигуном) та «F3K» (радіокеровані метальні планери).

У прес-службі облдержадміністрації повідомили повідомили сьогодні, 3 квітня, «Щоденному Львову» :

«6-11 травня 2015 року в селі Великий Дорошів, Жовківського району Львівської області, відбудеться етап Кубку світу «Vilga Cup 2015» з авіамодельного спорту в класах радіокерованих моделей «F3J» (радіокеровані планери), «F5J» (радіокеровані планери з електродвигуном) та «F3K» (радіокеровані метальні планери). За попередніми заявками, наразі зголосилося понад 130 спортсменів із 13 країн світу, зокрема збірні: Азербайджану, Італії, Кіпру, Казахстану, Нової Зеландії, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, Словенії, Сполучених Штатів Америки, Чехії та України.

Збірну команду України представлятимуть спортсмени з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Чернігівської областей України та міста Києва. Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України, Міжнародної авіаційної федерації та Федерації авіамодельного спорту України за активного сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Жовківської райдержадміністрації, Великодорошівської сільської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів