55-річний подружний ювілей - на горі Пікуй

15:05 29 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Так відзначили річницю шлюбу 75-річні Юрій і Валентина Самаріни під час масового сходження на найвищу вершину Львівщини – гору Пікуй (1408 м). Не Еверест, але приємно.

Масовим сходженням на найвищу вершину Львівщини – гору Пікуй (1408 м) завершився відкритий чемпіонат Львівщини зі спортивного туризму. За умовами змагань, кожна команда самостійно вибирала маршрут для сходження, який оцінювався у балах, залежно від загальної чисельності команди, протяжності та складності обраного маршруту. Найдовшим і найскладнішим маршрутом є стежка від Ужоцького перевалу (с. Сянки), яка пролягає головним вододільним хребтом Українських Карпат. 

Учасниками «Пікуяни 2013» стали 9 команд від громадських організацій та навчальних закладів. Загалом у сходженні взяло участь понад 150 спортсменів та любителів активного способу життя.

Перемогу у цьогорічних змаганнях, набравши однакову кількість балів, розділили команди Львівського державного університету фізичної культури та застави «Ужгород» Федерації скаутів «Галицька Русь».  

Крім переможців та призерів, на урочистій лінійці спеціальними грамотами відзначили також наймолодшого і найстаршого за віком учасника чемпіонату. Ними стали 12-річний Микола Папіш, який здійснив сходження у складі команди Воловецького району Закарпаття, та подружжя львів’ян. Молодь оплесками привітала 75-річних Юрія та Валентину Самаріних, які сходженням на вершину відзначили свій подвійний ювілей, адже у цьому році подружжя святкує ще й 55-ту річницю свого шлюбу.

Головним суддею цих змагань був Михайло Сідоров, член президії Львівської обласної федерації спортивного туризму. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів