У Львові відбудуться автомобільні перегони «Спринт Лев 2016»

09:22 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

У неділю на «Арені Львів» змагатимуться спортсмени з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України.

«29 травня 2016 року на території стадіону «Арена Львів» відбудеться змагання з автоперегонів «Спринт Лев 2016», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Це один із видовищних видів автомобільного спорту. Учасниками змагань будуть спортсмени з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України. Організатори заходу – ГО «Автомобільний клуб «Мотор Груп» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Президент клубу Юрій Потюк запевнив: «Ми раді, що завдяки спільним зусиллям Львівської міської ради та ГО «Мотор Груп» нам вдалось зорганізувати таке автомобільне дійство, як Автомобільний спринт у Львові. Ми запрошуємо всіх любителів автомобілів відвідати це дійство. Спринт це така авто спортивна дисципліна, яка дозволяє тренуватися, як професійним ралістам так і робити перші кроки молодим автоспортсменам».

Натомість начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Я знаю, що в нашому місті є величезна кількість людей, які захоплюються автомобільним спортом. Але на жаль заходи такого типу не так часто відбуваються у Львові. Тому думаю, що всі, хто стане учасником змагань отримає неабияке задоволення, як і ті, хто буде спостерігати за ними».

Програма змагань:

9.00 –13.30 – закінчення прийому заявок, реєстрація, передстартовий інструктаж, технічний та медичний контроль, тренувальні заїзди.

13.30 – 14.00 – урочисте відкриття

14.00 – 19.00 – залікові заїзди

19.00 – 20.00 – нагородження переможців  

Подробиці – за посиланням www.motor-group.org.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів