29 травня пройде перший етап «Кубку Львова з тріалу»

09:28 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

У неділю з 10:00 до 18:00 на танкодромі біля стадіону «Арена Львів» пройде перший цьогорічний етап «Кубку Львова з тріалу 2016».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради, де також розповіли подробиці:

«У програмі змагань організатори передбачали, крім перегонів, низку конкурсів, музичний супровід та польову кухню. Українськими стравами пригощатимуть учасників перегонів та вболівальників.

У перегонах може взяти участь кожен охочий. Трасу підготують як для спеціально підготовлених позашляховиків, так і для стандартних. Також можна буде взяти участь на кросоверах.

Джип-тріал передбачає подолання траси на час. Для кожної категорії буде різна конфігурація траси. Так позашляховики їхатимуть по важчій трасі, ніж кросовери.

Для вболівальників траса буде цікавою тим, що її облаштували на не великій площі. Це дозволить одночасно бачити кілька складних ділянок, які долатимуть позашляховики.

На танкодромі змагання з джип-тріалу проводять вже не один рік, але організатори щоразу змінюють конфігурацію змагальної ділянки. Це вирівнює шанси для новачків, які змагатимуться з учасниками, які вже брали участь у тріалі на цьому танкодромі.

Заявки на участь можна подати за телефоном 098 595 80 96. Також заявку можна подати на сайті lviv4x4.club».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів