28 травня у Львові змагатимуться кращі каратисти України

23:10 27 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У суботу о 9.00 у спорткомплексі Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Самчука, 14 стартує Всеукраїнський турнір з карате «Кубок друзів».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці:

«Організатори Всеукраїнського турніру з карате «Кубок друзів», який відбудеться в суботу, 28 травня, в спорткомплексі Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Самчука, 14, – спортивний клуб «Самурай» та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Початок змагань – о 9.00. Урочисте відкриття заходу о 12:00. 

Президент клубу «Самурай» Назарій Вітер зазначив: «Всеукраїнському турніру з карате «Кубок друзів» можна сміливо дати назву «Крізь терен до зірок», оскільки історія цього змагання розпочалася 2008року. Це були звичайні внутрішні шкільні змагання з карате, які зараз набули статусу Всеукраїнських. Учасниками цих змагань є каратисти, як високого рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників та відкриття перспективних новачків».

Змагання відбуваються у два етапи: перший проводититься традиційно в перший тиждень лютого на велотреку СКА; другий – підсумковий, фінальний –буде проводитись якраз 28 травня. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Я радий, що цього року ми долучаємось до проведення даного заходу, бо насправді він є чи не найпрестижнішим турніром весняно-літнього сезону, який об’днає кращих з кращих. Я вже був на одному з заходів, які організовує Спортивний клуб «Самурай» і хочу сказати, що з таких заходів повинні брати приклад інші. Тому чекаємо Вас на змаганнях».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів