28 серпня «Карпати» прийматимуть у Львові «Олімпік» (відео)

11:28 28 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Футбольний матч на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться в неділю о 17:00.

У прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли:

«У неділю о 17:00 на «Арені Львів» розпочнеться поєдинок шостого туру між «Карпатами» та «Олімпіком». Львів’яни непогано стартували, однак всі свої очки у цьому сезоні брали на виїзді. У двох зустрічах при підтримці рідних трибун «леви» програвали. Матч з «Олімпіком» – хороша нагода заробити перші домашні очки у новому чемпіонаті. 

«Шахтар» і «Динамо», що гостювали на «Арені Львів», безперечно є найсильнішими командами України, тому заробити хоча б один пункт в турнірну таблицю господарі не змогли. Однак і кияни, і донеччани не мали у місті Лева легкої прогулянки і не без проблем вирвали перемоги. Особливо важко було «гірникам», які поступалися по ходу матчу у два м’ячі. 

Команда Романа Санжара у новому сезоні, які і «Карпати», записала собі в актив перемогу і нічию, ще тричі поступившись. Саме під керівництвом Санжара донеччани вийшли до елітного дивізіону і зуміли затриматися у Лізі Парі-Матч. У складі «Олімпіка», який проводить свій третій сезон у Прем’єр-лізі, виступає чимало досвідчених гравців, на основі яких тренерський штаб будує боєздатний колектив. Кращий свій матч майбутній суперник «Карпат» провів у третьому турі, коли переконливо обіграв кропивницьку «Зірку» з рахунком 4:2.

У новому сезоні лідером команди є Антон Поступаленко, який у трьох поєдинках зумів двічі відзначитися. Головна проблема донеччан – велика кількість пропущених голів. На даний момент воротар «Олімпіка» Заурі Махарадзе 12 разів витягав м’яч з сітки – більше, ніж будь-хто інший у цьому сезоні. У кожному матчі донеччани пропускають не менше двох голів. «Зоря» і «Чорноморець» взагалі забили команді Санжара по три голи. 

Разом з тим, «Олімпік» – це суперник, що може здивувати. У неділю «Карпатам» однозначно буде непросто, навіть з урахуванням статистики, яка свідчить на користь «зелено-білих». У двох зустрічах, що відбувалися у Львові, господарі брали верх над суперником з рахунком 4:1. «Спеціалістом» по «Олімпіку» є Ігор Худоб’як, який тричі відзначався забитими голами у ворота донеччан. 

«Карпати» пройшли випробування календарем з чотирма підряд поєдинками проти учасників єврокубків. У кожному матчі команда Сергія Зайцева билася, була близькою до перемог, але зуміла покласти у скарбницю лише одне очко. Прийдешній матч з «Олімпіком» також не можна розглядати, як легку прогулянку. Підопічні Романа Санжара є тією командою, яка може зіпсувати настрій і подарувати сюрприз там, де цього ніхто не чекав. Тому розслаблятися «Карпатам» в жодному разі не потрібно. 

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 6-го туру

«Карпати» (Львів) – «Олімпік» (Донецьк)

28 серпня. Початок – 17:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр –Дмитро Кутаков (Бровари, Київська обл.).

Асистенти арбітра: Денис Шудрік (Сімферополь), Андрій Мотика (Тернопіль).

Четвертий арбітр – Микола Балакін (Київська обл.).

Директор матчу ФФУ – Сергій Задорожняк (Чернівці).

Спостерігач арбітражу – Валерій Лисенко (Одеса).

Орієнтовні склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Підківка, Лобай, Нестеров, Новотрясов, Мірошніченко, Костевич, Ксьонз, Чачуа, Грисьо, Худоб’як, Бланко-Лещук.

«Олімпік»: Махарадзе, Парцванія, Барановський, Нємчанінов, Федорів, Петров, Богданов, Танчик, Гошкодеря, Лисенко, Хомутов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів