28 квітня «Шахтар» прийматиме у Львові у півфіналі Ліги Європи «Севілью»

11:34 28 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: shakhtar.com

Рух громадського транспорту продовжать до 02:00.

«Cьогодні о 22:05 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч 1/2 Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Севілья» (Іспанія)», –  повідомили сьогодні, 28 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу. Виконувач обов’язків генерального директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив: «Я хотів би звернутися до усіх вболівальників, до усіх відвідувачів, які планують відвідати цей матч. Секрет гарного настрою під час матчу залежить від того, наскільки рано ви прийдете. Прошу усіх вболівальників завчасно приходити на стадіон. Хочу нагадати, що ворота стадіону будуть відкриті за дві години до початку матчу». 

Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир відзначив: «Очікуємо заповнені чаші стадіону. Відповідно, сплануємо роботу громадського транспорту в ці дні, з врахуванням вивозу і підвозу глядачів. Рух громадського транспорту буде продовжено 29 квітня до 02:00 ночі. З 18:00 добавляємо по три додаткових тролейбуси на кожен маршрут і додаємо два додаткових маршрути на шатл-баси. Світлофори будуть виключатися з 20:00, переводитися у жовтий мигаючий режим на перехресті вулиць Стрийської й Наукової, Стрийської й Максимовича, Стрийської й Вернадського та Стрийської й Сокільників». 

Відтак, у період з 20.00 до 22.00 та у період з 23.59 до 02.00 шатл-баси їздитимуть за маршрутами: площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів», проспект Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – стадіон «Арена Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів