27 червня у Львові в рамках фестивалю «Єврофан» проведуть благодійний аукціон допомоги військовим

13:05 21 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Наступної суботи в сесійній залі ЛМР виставлять футбольні лоти.

25-28 червня відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан 2015», який вже став традиційним. Організатори заходу – ГО «Карпати» разом з управлінням молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

У рамках проведення фестивалю, в суботу, 27 червня, о 19:00 у приміщенні великої сесійної зали Львівської міської ради відбудеться благодійний аукціон. На ньому будуть виставлені футбольні лоти: футболка ФК «Дніпро» з автографами усіх футболістів цієї команди, футболка ФК «Карпати» з автографами футболістів-ветеранів різних поколінь цієї команди, офіційний м’яч Ліги Європи сезону 2014/2015 з автографом футболіста, прізвище якого тримають в таємниці та багато інших лотів, які привезуть з собою учасники Єврофану з різних країн Європи. 

Усі зібрані кошти по закінченні аукціону будуть одразу передані воїнам АТО, які на той час будуть лікуватися та проходити реабілітацію у Львівському військовому шпиталі на вулиці Чехова. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив:

«Це грандіозна подія, в рамках якої буде проведено не менш грандіозний аукціон. Лоти просто вражають! Думаю, знайдеться чимало охочих стати їх власниками. Я переконаний, що такі аукціони є потрібними і, більше того, вони є надзвичайно ефективними. Це добра справа, до якої ми залюбки долучаємось».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів