25 листопада «Шахтар» прийматиме у Львові найтитулованіший футбольний клуб у Європі – «Реал» (відео)

22:12 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lexltd.com.ua

Стали відомі дати ігор «гірників» у груповому етапі Ліги чемпіонів.

15 вересня донецький «Шахтар» стартує в груповому етапі Ліги чемпіонів у Мадиді – в матчі проти тамтешнього «Реала». Натомість 30 вересня «гірники» прийматимуть у Львові «ПСЖ» зі столиці Франції.

21 жовтня «Шахтар» зіграє на виїзді зі шведським «Мальме», а 3 листопада прийматиме його у Львові, де 25 листопада «гірники» будуть господарями поля в матчі проти легендарного мадидського «Реала». Нарешті, 8 грудня «Шахтар» завершить груповий етап Ліги чемпіонів у Парижі – матчем зі «ПСЖ».

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на сайті донецького «Шахтаря, де також опублікували сказане з приводу сьогоднішнього жеребкування головним тренером «гірників» – Мірчею Луческу:

«Нормальне жеребкування. Звичайно, були більш рівні групи. Є й більш сильні. Добре, що знову привеземо три клуби з Ліги чемпіонів в Україну. Жоден з них раніше не грав з нами.

Те, що «Мальме» переміг «Селтік», говорить про те, що це непроста, потужна команда. Я, в першу чергу, задоволений, що ми вийшли в груповий етап. З кожним роком це робити все важче. Про це говорив і генеральний секретар Джанні Інфантіно.

Великий інтерес іміджевий і фінансовий. Важливий також фактор історії – ми увійшли в історію шість разів, коли потрапляли в груповий етап. Не скажу, що вийти з другого місця було легко.

Усі інші клуби, які займали другу сходинку – «Металіст», «Динамо» і «Дніпро», – на жаль, не проходили кваліфікаційні раунди. Це ще раз демонструє, наскільки важливий груповий турнір: не вигравши чемпіонат, пройти дві команди в кваліфікації!

Я і мої футболісти пишаємося цим, тому що українські вболівальники зможуть побачити нас в Лізі чемпіонів поруч з такими суперниками. Треба добре підготуватися до матчів. 

Будемо сподіватися, що всі будуть здорові, що дуже важливо для того, щоб підійти до ігор в хороших кондиціях. Хоч умови будуть знову нерівними. Ми залишаємося командою без стадіону і без наших рідних уболівальників.

Будемо сподіватися, що наші фани у Львові будуть завжди поруч, добре підтримають нас і зрозуміють, що ми представляємо всю Україну. Ліга чемпіонів – дуже цікава пригода, не тільки в спортивному, а й в людському плані». 

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на сайті ФК «Шахтар».

Як інформував «ЩЛ», 12 серпня гендиректор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін стверджував: «Матчі Ліги чемпіонів будемо проводити у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів