25-27 вересня на Ярмарку спорту у Львові акцентуватимуть на військовій підготовці

09:44 25 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на Ярмарку демонструватимуть прийоми захисту себе й своїх близьких, навчатимуть збирати зброю й стріляти з неї, транспортувати поранених в екстремальних умовах та багато іншого.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні, 25 вересня, у нашому місті стартує п’ятий Ярмарок спорту. В повідомленні також конкретизують:

«Мобілізація сили і духу» – такий слоган цьогорічного Ярмарку спорту. Окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розкажуть, як можна захистити себе і своїх близьким під час військової небезпеки.

Допомагатимуть в цьому понад десяток бойових федерацій, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени. Стартує Ярмарок спорту вже сьогодні в спорткомплексі «Динамо». 

Упродовж трьох днів на території спорткомплексу «Динамо» на вулиці Вітовського, 53 кращі спортивні клуби та секції міста проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя. Заохочуватимуть до здорового способу і зіркові гості, серед яких: хореограф Франциско Гомес, чемпіонка світу з муай-тай та кікбоксингу Олена Овчиннікова, володар титулу «Найсильніша людина планети 2014» Володимир Рекша, чемпіонка Олімпійських ігор Інна Осипенко-Радомська, легкоатлет Олександр Крикун, олімпійський чемпіон з гімнастики Валерій Гончаров, спортивний коментатор Олександр Гливінський, ведуча радіо KissFM Аня Арфєєва та інші. Однак основною тезою ювілейного Ярмарку стане безпека.

Більше десятка бойових федерацій презентують на Ярмарку спорту дієві прийоми самозахисту, які підійдуть кожному. Також особливий акцент буде відведено військовій підготовці та реагуванню в екстремальних ситуаціях.

«П’ять років Ярмарок спорту започаткував традиції здорового способу життя, які успішно поширюються та розвивають сьогодні. Цьогоріч дуже багато елементів Ярмарку буде присвячено самозахисту, адже це те, чого потребують мешканці нашого міста – знати, як вони можуть захистити себе у випадку небезпеки. Саме тому у нас в програмі передбачені такі речі, як збір зброї, навчання прийомів самозахисту, тир, транспортування поранених в екстремальних умовах та багато іншого», –повідомив Юрій Огоновський, директор Ярмарку спорту.

Ярмарок спорту 2014 триватиме три дні, з 25 до 27 вересня, в приміщенні спорткомплексу «Динамо» на вулиці Вітовського, 53 та на території Парку культури».

Мешканці Львова матимуть унікальну нагоду ознайомитись із діяльністю одразу усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, та спробувати себе у різних видах спорту чи записати туди свою дитину. Заходи відбуваються у комплексі «Динамо», що на вул. Вітовського. 

На території Ярмарку спорту протягом 3-х днів постійно буде працювати бокс, де львів’яни матимуть змогу отримати інформацію про спортивні секції, які працюють у мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, отримати спеціальний буклет про спортивні секції.

«Завданням кожного з нас – ростити фізично здорове покоління. Кожен мешканець нашого міста, незалежно від віку, повинен вести здоровий спосіб життя, відвідувати спортивні секції, щодня займатися руханкою», – зазначає керівник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер.

Заняття у секціях міських ДЮСШ є безкоштовним та проводиться у всіх районах нашого міста.

Програма показових виступів та майстер класів від міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл під час Ярмарку спорту:

25 вересня 2014 року

10:20 – 10:30 год. – показові виступи з самбо та дзюдо (ЛДЮСШ «Олімпія»);

11:40 – 12:00 год. – показові виступи з боксу, вільної боротьби, карате-до та дзюдо (ДЮСШ №7);

12:10 – 12:20 год. – показовий виступ з фехтування (ДЮСШ №2);

14:40 – 14:50 год. – показовий виступ з настільного тенісу (ДЮСШ №1);

15:00 – 15:10 год. – показовий виступ з художньої гімнастики (ДЮСШ №5);

15:40 – 16:00 год. – показовий виступ з дзюдо (ДЮСШ №10).

26 вересня 2014 року:

13:00–15:00 год. – показовий виступ з футболу на вулиці (СДЮШОР №4);

15:40 – 15:50 год. – показовий виступ з настільного тенісу (ДЮСШ №1).

27 вересня 2014 року:

12:50 – 13:00 год. - показовий виступ з фехтування (ДЮСШ №2);

13:20 –13:40 год. - показові виступи з боксу, вільної боротьби, карате-до та дзюдо (ДЮСШ №7);

15:00 – 17:00 год. – спортивне орієнтування на вулиці (ДЮСШ №6)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів